Event – udstyr til professionelle brugere

Eventmøbler og udstyr

Events kræver meget planlægning og det rigtige udstyr for at blive vellykket. Dancover har et stort udvalg af udstyr og møbler til events og messer til professionelle brugere. Arrangerer du messer eller andre events for kunder eller er du den ansvarlige for events i jeres virksomhed vil det være en god idé at begynde planlægningen af det næste event ved at besøge dancovershop.com. Vi har et stort udvalg af eventudstyr i professionel kvalitet, som kan bruges igen og igen til mange forskellige slags events. Alt fra partytelte og foldetelte til eventmøbler og displays til branding, salg og markedsføring.

Events sørger for, at din virksomhed bliver set

Events kræver en del arbejde, hvis du gerne vil skille dig ud og blive husket efter eventen. Med nogle af de professionelle displays og eventudstyr fra Dancover vil du være i stand til at præsentere virksomheden professionelt og i flot stil. Vores foldetelte fås i en lang række faconer og størrelser – alle med fuld digitalt print hvis det ønskes. Et foldetelt med fuldt digitalt print giver dig mulighed for at vise logoer, produkter, medarbejdere eller budskaber. Kun fantasien sætter grænser, når det handler om print på foldetelte. Samtidig er foldetelte som Dancovers FleXtents utroligt nemme at sætte op på ganske få minutter, de fås i mange størrelser og faconer og vil skabe en perfekt pavillon eller telt til produktpræsentationer, møder eller andre aktiviteter. Du kan også vælge at rulle en rød løber ud foran partyteltet eller foldeteltet for at få dine gæster eller potentielle kunder til at føle sig velkomne og som noget særligt.

Eventmøbler skaber de perfekte rammer

Events giver dig en enestående mulighed for at møde potentielle kunder ansigt til ansigt. Trykte medier og de sociale medier har i høj grad deres styrker, men der er ikke ret meget, der kan måle sig med det personlige møde. Dancover har alt, hvad du skal bruge til din messestand foldetelt med eller uden digitalt print, eventmøbler som foldestole, foldeborde og diske, Truss-displaysystem med tryk på en side og belysning. Vores eventmøbler omfatter desuden en række imponerende LED-møbler, som med garanti vil tiltrække sig opmærksomhed. Møblerne har indbygget lys med mange flotte effekter. LED-møblerne har behagelige stole, flotte borde og en række kuber og kugler, som helt bogstaveligt vil kaste lys over din stand på messen eller til dit næste event.

Events er helt oplagt til at skabe opmærksomhed

Events og messer bliver afholdt, så forskellige virksomheder får mulighed for at mødes med potentielle kunder og får mulighed for at præsentere sig selv og deres produkter. Når man deltager i professionelle events er det af afgørende betydning, at man er godt forberedt og det omfatter bl.a. trykte displays som en præsentabel stand, roll-ups, messevæg med print, beachflag, pop up banner og mere. Skal du planlægge et event, finder du de fleste ting på dancovershop.com. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig og besvare spørgsmål omkring eventudstyr og meget andet.

Share