Dancover partytelte holder endnu længere

Partytelte fra Dancover

Dancover partytelte er som udgangspunkt både nemme og praktiske at stille op, tage ned og opbevare. Det betyder, at man med et partytelt i god kvalitet kan have mange ekstra kvadratmeter liggende klar til næste gang, der skal fejres noget – et bryllup, konfirmation, barnedåb eller studentergilde. Et partytelt er som udgangspunkt produceret til at holde til mange fester, men samtidig består et partytelt af mange større og mindre dele, så der kan naturligvis ske uheld; en del kan blive væk, eller noget kan blive ødelagt ved et uheld. Så står man med et flot partytelt, som man ikke kan bruge. Der er dog ikke grund til at smide dit flotte partytelt ud, hvis du bare har mistet en enkelt del eller to. Dancover har en velassorteret shop med reservedele i form af rør og fittings, hvor du næsten med garanti kan finde den eller de dele, som du skal bruge for igen at få glæde af dit partytelt.

Dancover Reservedelsshop gør det nemt og simpelt

Dancover har en velassorteret reservedelsshop, hvor du nemt og hurtigt kan finde den eller de dele, som du skal bruge til dit partytelt. Skal du bruge en reservedel, går du ganske enkelt ind på dancovershop.com, finder dit partytelt og trykker på Køb Reservedele – KLIK HER. Så kommer du ind på selve reservedelsshoppen, hvor en række informative tegninger hjælper dig med at finde frem til præcis den eller de dele, der skal bestilles. Du finder nummeret på den ønskede del ved at køre musen hen over tegningen. Så indtaster du nummeret på delen eller delene og trykker på KØB NU! I løbet af få dage modtager du dine reservedele, såfremt de er på lager.

Dancover Kundeservice hjælper også med reservedele

Dancover Reservedelsshop er meget logisk og nem at finde rundt i, men har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde en bestemt del, så kontakt vores Kundeservice. Her sidder en række eksperter klar til at hjælpe med at finde de rigtige dele frem til dig. Vær opmærksom på, at reservedelsshoppen primært har rør og fittings, så hvis du skal bruge en ny sidevæg eller lign., så finder du det på selve Dancovershop.com. Vores eksperter hjælper naturligvis også gerne, hvis du skal bruge et nyt partytelt til den næste store begivenhed i familien eller på jobbet. Husk at Dancover også har alt det andet, du skal bruge til festen – stole, borde, belysning, opvarmning m.m. Se de mange spændende muligheder på dancovershop.com.

Share