FleXtents foldetelte til sommerens fester

FleXtents foldetelte er praktiske

FleXtents foldetelte fra Dancover er det førende brand på det europæiske marked. Det innovative og fleksible foldetelt kan bruges til både private fester og professionelle events. FleXtents foldetelte er udviklet gennem mange års målrettet udvikling, hvor målet har været at skabe et let, stærkt og transportabelt telt i professionel kvalitet. FleXtents kan i dag opleves over alt i Europa på markedspladser, til professionelle events, til sportsbegivenheder, til private fester og på cafeer og restauranter m.m. Mange har for længst fået øjnene op for de uendelig mange muligheder, man får med et FleXtents foldetelt næsten uanset i hvilken sammenhæng man skal bruge et smukt, fleksibelt og effektivt foldetelt.

FleXtents foldetelte – over 1.230 kombinationer  

FleXtents foldetelte leveres i et næsten uendeligt antal kombinationer, når man ser på størrelse, design, farver og funktionalitet. Der findes de klassiske foldetelte i forskellige størrelser med en lang række forskellige tagduge, sidevægge med og uden vinduer, med og uden sidevægge samt med pyntegardiner m.m. Hertil kommer de mange, forskellige farver. Der findes ud over de klassiske farver som f.eks. hvid også foldetelte i pangfarver som gul og orange, med camouflagemønster og refleksstriber for blot at nævne nogle af de mange muligheder for at få et unikt foldetelt lige netop til dit arrangement. Hertil kommer muligheden for at få printet sit logo, tekst eller billede på sit foldetelt. Digitalt print er helt oplagt til professionelle events som bl.a. messer, men det ses efterhånden også i stigende grad til f.eks. bryllupper, hvor et foldetelt med et smukt billede af brudeparret gør festen endnu mere mindeværdig. Et konservativt bud på antallet af kombinationer er 1.230 forskellige størrelser, farver og designs.

FleXtents foldetelte er praktiske og elegante  

FlexTents foldetelte er ud over at være smukke og praktiske også nemme at transportere og opbevare. At de mindre modeller kan opstilles på blot 60 sekunder gør det kun endnu mere attraktivt at bruge FleXtents til en lang række formål. Hvis det store antal størrelser m.m. kan virke overvældende, så er der på Dancovershop.com en oversigt, som gør det nemt at finde frem til det optimale foldetelt, der passer bedst til dine behov og ønsker. Desuden sidder Dancovers Xperter klar til at besvare dine spørgsmål omkring FleXtents foldetelte via telefon, e-mail, Skype eller Chat.

 

Share