Polykarbonat-drivhuse ligner de klassiske drivhuse med glas

Polykarbonat-drivhuse i mange størrelser

Polykarbonat-drivhuse ligner de helt klassiske drivhuse i glas og aluminium, men her er de store stykker glas udskiftet med det lette og væsentligt mere solide materiale polykarbonat. Det nye materiale har en perfekt lysgennemstrømning, så solens stråler kan naturligvis komme ind i drivhuset og gøre det, som er så fantastisk – få planter og blomster til at spire og gro. Med et smukt og funktionelt polykarbonat-drivhus kan du glæde dig over hjemmedyrkede agurker, tomater, chilier, vindruer og blomster i alle regnbuens farver. Med et polykarbonat-drivhus får du et smukt og klassisk drivhus, som de fleste forbinder med et ’rigtigt’ drivhus. En af fordelene ved at vælge et polykarbonat-drivhus er, at polykarbonat er langt stærkere end glas, så med dette drivhus får du både et effektivt væksthus og et væksthus, som er solidt og holdbart. Der skal meget til at ødelægge de stærke polykarbonat-paneler.

Et polykarbonat-drivhus tager sig flot ud i haven

Dancover tilbyder en lang række smukke polykarbonat-drivhuse i forskellige størrelser og i farver som aluminium og antracit. Det velkendte drivhus i aluminium er elegant og vil se flot og indbydende ud fyldt med blomster og/eller grøntsager hen over sommeren og langt ud på efteråret. Drivhuset i antracit er mørkere, men vil også skabe de perfekte rammer i samspil med havens farver og falde smukt sammen med de forskellige bagrunde i og omkring haven. Uanset hvilken farve, man vælger, vil et polykarbonat-drivhus skabe haveglæde og forlænge havesæsonen. Med et polykarbonat-drivhus kan man komme tidligt i gang om foråret og have glæde af det til langt ud på efteråret.

Polykarbonat-drivhuse fungerer også fint som lysthus  

Polykarbonat-drivhuse er naturligvis det oplagte valg, når man vil dyrke planter, som enten ikke kan vokse på friland eller bare har godt af lidt ekstra varme og roligere omgivelse uden vind og regn. En anden mulighed er at bruge sit polykarbonat-drivhus som lysthus og sætte nogle møbler derind – et par stole og måske et lille bord. Man kan naturligvis stadig have en masse planter derinde, så man kan få det bedste fra to verdener. På den måde har du et sted, hvor du kan sidde og nyde haven uanset vejret.

Polykarbonat-drivhuse med mange positive egenskaber 

Polykarbonat-drivhuse fra Dancover har en lang række vigtige egenskaber som bl.a. nem adgang, vinduer til ventilation og udluftning samt letvægtsmaterialer, som er nemme at samle og som holder år efter år. Det gør tilsammen disse polykarbonat-drivhuse meget populære. Det er også derfor, man i stigende grad ser polykarbonat-drivhuse i folks haver – både i og omkring byerne og ude på landet.

Share