Redskabsskure fra Dancover skaber overblik

Redskabsskure

Redskabsskure kan være med til at skabe det overblik, som de fleste drømmer om. Med et redskabsskur i god kvalitet får man plads til og nem adgang til sit værktøj og havemaskiner som f.eks. hækkeklipper og græsslåmaskine m.m.  Ved at placere sit redskabsskur det helt rigtige sted i haven kan man hurtigt og nemt hente de ting, man skal bruge, når haven skal passes og plejes. Uanset om der skal luges, slås græs, beskæres træer eller klippes hæk, så kan man med et redskabsskur fra Dancover hurtigt finde de ting, man skal bruge. Der er naturligvis også plads til nogle af de mange andre ting, der skal bruges i hus eller have – bl.a. børnenes legetøj, sportsudstyr, ekstra havestole osv.

Redskabsskure fra Dancover kræver ingen vedligeholdelse

Redskabsskure i letmetal er et kvalitetsprodukt, som man kan have fornøjelse af i mange år uden at skulle bruge tid og kræfter på at vedligeholde det. Med et redskabsskur i træ skal man bruge både tid og penge på at vedligeholde år efter år. Dancover forhandler bl.a. de kendte brands ProShed og Yardmaster. Disse praktiske redskabsskure i høj kvalitet skal anbringes på et fast og jævnt underlag, som f.eks. beton, flisebelægning, træ eller lignende. Man kan dog også placere sit redskabsskur direkte på græs, men så bør man først lægge en presenning som membran og derefter et gulv inde i skuret. Begge dele kan købes på dancovershop.com sammen med redskabsskuret. Denne konstruktion giver en bedre isolering og minimerer dannelsen af kondens i redskabsskuret. Det er desuden muligt at købe bl.a. kroge og hylder til dit redskabsskur, så du kan få styr på dine haveredskaber og alt det andet, som kan få plads i redskabsskuret.

Redskabsskure i mange størrelser

Redskabsskure kan fås i forskellige farver, i en række forskellige størrelser og udformninger. Dancover har både de mindre redskabsskure til de små haver og helt op til store metalhaller med plads til både biler, maskiner og materialer m.m. I samme serie kan man også få brændeskure, som også er i letmetal og passer til redskabsskuret fra bl.a. ProShed. Har du spørgsmål til Dancovers mange redskabsskure eller andet, som kan hjælpe dig med at få overblik i haven m.m., så kontakt vores Xperter, der sidder klar til at hjælpe. Du kan kontakte dem via telefon, e-mail, Skype eller Chat. Du finder kontaktinfo på dancovershop.com.

Share