Xterra Nordic bruger eventløsninger fra Dancover

Eventløsninger med digital print

Xterra Nordic arrangerer spændende events som bl.a. trailrun, mountainbike-løb og triatlon. Xterra og Dancover har for nyligt indgået en aftale, hvor Dancover – en af de førende leverandører af eventløsninger på det europæiske marked – skal levere eventløsninger til Xterra’s kommende arrangementer. Ved det sidste Xterra event i det smukke Tisvilde Hegn i Nordsjælland, havde Dancover fornøjelsen at levere det meste af arrangementets eventløsninger. Når man besøgte publikumsområdet omkring mål, kunne man nyde Dancover’s elegante, praktiske og kendte FleXtents foldetelte, som man kan købe både med og uden digital print.  Når du gerne vil markedsføre din virksomhed, kan du få dit helt eget FleXtents med dit logo, payoff, billeder og grafik, så du er sikker på at skille dig ud ved ethvert event. Ved Xterra eventen kunne man som publikum desuden nyde de skønne, oppustelige Chesterfield sofaer, Beach flag med logo, pop-up bannere med logo, samt LED-møbler med farver og effekter. De moderne og elegante LED-møbler skaber altid positiv opmærksomhed ved ethvert arrangement – uanset om det er privat eller professionelt. Endelig havde børnene en fest ved det sidste Xterra event, fordi Dancover også havde leveret en af de meget populære hoppepuder, som børnene havde glæde af i timevis.

Dancover og Xterra Nordic er en oplagt relation
Helt generelt, så sidder deltagerne i Xterras events ikke ret meget ned, da de kæmper sig gennem sand, jord og vand for at nå frem til mål og måske slå deres egen rekord. Ved at bruge de rigtige eventløsninger kan man dog alligevel fange opmærksomheden hos de mange tilskuere, gæster og deltagerne for den sags skyld. De vil se dit logo og budskab i forbindelse med en dynamisk og levende begivenhed. Ved at vælge professionelle eventløsninger fra Dancover og være tilstede ved et af Xterra’s events bliver du både profileret og sat i forbindelse med en aktiv og sund livsstil. Selv om du ikke personligt er vild med mudder, jord, vand og fysiske udfoldelser, så kan du efter al sandsynlig få en fordel ved at være tilstede og markedsføre sin virksomhed med det bedste udstyr på markedet. På Dancovershop.com kan du se meget mere om de professionelle eventløsninger og hvordan du kan gøre det forskellige udstyr personligt med digitalprint.

Sådan får du positiv opmærksomhed med de rigtige eventløsninger
Det er meget logisk, at vores forskellige eventløsninger passer ind til forskellige sportsevents, men eventløsningerne fra Dancover kan også bruge i mange andre sammenhænge. Deltager du i messer, produktpræsentationer, seminarer eller markeder kan du bruge eventløsningerne. Selv i dit showroom vil de forskellige eventløsninger få din virksomhed og jeres produkter til at se endnu bedre ud. I vores samarbejde med Xterra Nordic, er der først og fremmest fokus på triatlon og andre discipliner inden for løb, og vi forventer en masse positiv respons fra de forskellige gæster. Tilskuere og deltagere, når de ser de mange muligheder de har for at skabe positiv opmærksomhed med en eller flere af de mange professionelle eventløsninger, som vi kan tilbyde – til både sportsbegivenheder, messer og markeder m.m.

Share