FleXtents foldetelte fra Dancover ved Copenhagen Historic Grand Prix

FleXtents skaber både læ og skygge

Copenhagen Historic Grand Prix i sidste weekend var endnu engang en stor succes. Publikum i tusindvis trodsede det våde vejr for at opleve de klassiske biler og de forskellige væddeløb. Det var 16. gang, at det historiske grand prix blev afholdt for at fejre mennesker, maskiner og det ædle væddeløb og samtidig hylde de utroligt smukke racerbiler fra gamle dage. Samtidig var publikumsområdet omdannet til et overflødighedshorn af biludstilling og familieunderholdning, så både store og små bilentusiaster havde det pragtfuldt.

FleXtents foldetelte sponseret af Dancover ved Copenhagen Historic Grand Prix  

FleXtents foldetelte fra Dancover udgjorde en vigtig del af SixtyFivers område. Dancover havde opstillet ikke mindre end 40 FleXtents foldetelte med digitaltryk til denne særlige event. Hvert eneste FleXtents foldetelt havde logo samt navnet på den enkelte kører fra SixtyFivers teamet. Kørerne kunne frit bruge deres FleXtents foldetelt til at parkere deres bil og havde plads til at klargøre og reparere deres bil. Det regnede lidt om lørdagen, men fordi alle havde deres eget FleXtents foldetelt, kunne alle kørerne komme i tørvejr under deres respektive FleXtents. Da solen kom tilbage, kunne de geniale FleXtents desuden sørge for skygge.

FleXtents foldetelte med digitalprint skaber positiv opmærksomhed ved ethvert event  

FleXtents foldetelte er en vigtig del af Dancovers store sortiment af display og branding-produkter. De stærke kvalitetstelte er en central del af de mange professionelle produkter, som kan være med til at markedsføre din virksomhed gennem at skabe positiv opmærksomhed og genkendelse ved messer og andre professionelle events. Uanset om du foretrækker at kalde det markedsføring, promotion eller branding, så kan du finde en lang række produkter i højeste kvalitet til professionelle brugere, der kan være med til at skabe resultater for ens egen virksomhed eller for de personer, som hjælper dig med at skaffe opmærksomhed på messer, markeder eller på en daglig basis. Med et eller flere FleXtents foldetelte med dit logo, payoff, budskab eller særlige tilbud vil du have de perfekte rammer til de fleste events. Se også vores mange andre branding-produkter som bl.a. beachflag, pop-up bannere, roll-up bannere og meget mere. Skal du bruge hjælp til at vælge de rigtige produkter til markedsføring af din virksomhed? Kontakt vores Display- og Branding Experter på Dancovershop.com.

Share