Foldeborde, klapstole og stabelstole til alle former for events

Borde og stole fra Dancover

Borde og stole er en meget vigtig del af de fleste arrangementer – både professionelle og private events. Dancover er den førende leverandør af partytelte til det europæiske marked. Vi leverer desuden borde og stole i bedste kvalitet og i mange forskellige design. Vi har foldeborde, banketborde, klapstole og stabelstole i bl.a. elegant italiensk design. Vi har desuden et stort udvalg af tilbehør som duge, bordløbere, stolebetræk og sløjfer, når et arrangement skal være ekstra smukt og romantisk.

Foldeborde, klapstole og stabelstole er nemme at transportere og opbevare

Borde og stole til fest og events er skabt til at blive transporteret og opbevaret. Vores foldeborde, klapstole og stabelstole er i en kraftig og holdbar kvalitet, der på samme tid er nemme at håndtere, at transportere og opbevare, når de ikke er i brug. Vi har også bord- og stolevogne, så det er endnu nemmere at arbejde med de forskellige emner, når man skal gøre klar til et event eller når man skal rydde op efterfølgende. Klapstolene er på en gang lette og behagelige at sidde på, og stabelstolene er både moderne, elegante og gode at sidde på – også i længere tid. De fleste af vores stabelstole er perfekte til forskellige former for events, men kan også bruges til dagligt – enten privat som spisebordsstole inde eller ude eller rent professionelt på cafeer m.m.

Stabelstole i et let, moderne og meget elegant design

Stabelstole er på samme tid en praktisk og elegant måde altid at have nok stole til rådighed til gæster og på samme tid kunne transportere og opbevare stolene. Dancover har et stort udvalg af de holdbare og elegante letvægtsstabelstole i blandt andet et smukt italiensk design. De smukke stabelstole er både flotte at se på og meget praktiske til de fleste former for events både med og uden spisning. Stabelstolene kan fås i mange forskellige slags designs, farver og materialer.

Borde og stole i smukke og romantiske overtræk  

Borde og stole kommer til at se langt mere elegante og romantiske ud med et stræk stolebetræk eller strækdug – eller en almindelig dug for den sags skyld. Dancover har mange forskellige betræk og duge, som vil skabe en meget romantisk fornemmelse til ethvert event. Vi har betræk og duge til de fleste af vores borde og stole – nogle i det elegante stræk, som giver et særligt look i forhold til traditionelle overtræk. Vi har desuden sløjfer til vores stole, som føjer endnu mere romantik til det samlede indtryk – især til bryllupper, naturligvis. Endelig har vi en lang række smukke papirduge, bordløbere, servietter og dekorationer. Vi kalder det One-Stop-Shopping, fordi vi har samlet det hele ét sted. Find dine foldeborde, banketborde, klapstole og foldestole samt alt det andet til den kommende fest på Dancovershop.com.

Share