Pavillonsæt – omdan dit partytelt til en smuk pavillon

Pavillonsæt giver flere muligheder

Dancover har netop introduceret et Pavillonsæt, som giver dig mulighed for at nyde dit partytelt på en helt ny måde. Det innovative Pavillonsæt gør det muligt at omdanne dit partytelt til en smuk pavillon. Et partytelt skaber de perfekte rammer til de fleste typer festlige begivenheder og events. Med et Pavillonsæt får du en enestående mulighed for at omdanne dit klassiske partytelt til en smuk pavillon. Så kan du invitere venner og familie over til mere uformelle fester og begivenheder – til afslapning i haven eller måske til en hyggelig grillaften med god mad og godt selskab.

Det perfekte tilbehør til dit Dancover partytelt   

Det nye Pavillonsæt henvender sig først og fremmest til de mennesker, der allerede har et Dancover partytelt. Men man kan naturligvis også købe et Pavillonsæt sammen med sit nye partytelt, så man har flere muligheder med det samme. Med dette prisbillige tilbehør får du den perfekte 2-i-1-løsning, som giver dig mulighed for at vælge at opstille et klassisk partytelt eller den mere romantiske pavillon. Og det alt sammen helt uden at du behøver købe andet end det økonomisk overkommelige Pavillonsæt – hvis du vel at mærke allerede har et partytelt!

Et Pavillonsæt er perfekt til både afslapning og fest  

Med et Pavillonsæt har du mulighed for at omdanne dit Dancover partytelt til en elegant pavillon med en smuk sandfarvet dug. Med ganske få dele kan du bygge din eksisterende ramme fra partyteltet om til rammen til pavillonen. Din nye pavillon vil hurtigt skabe opmærksomhed og blive et populært samlingssted på terrassen, i haven eller hvor du vælger at opstille den elegante konstruktion. Pavillonen er perfekt til afslapning, til at have folk til spisning og drinks eller andre former for sociale sammenkomster med venner og familie. Den kraftige sandfarvede dug på Pavillonsættet er 100% vandtæt og vil skabe både skygge og læ og kan bruges blot med tagdugen eller med både tagdug og sidevægge. Normalt skal man ud og købe en selvstændig pavillon, men med vores nye og innovative Pavillonsæt får du den perfekte 2-i-1-løsning. På den måde kan du både få fornøjelse af dit partytelt og din nye pavillon afhængig af lejligheden.

Det innovative Pavillonsæt – primært til ejere af et Dancover partytelt

Pavillonsættet er tilbehør til en lang række af vores partytelte, og man kan ikke bruge dette sæt uden at have rammen fra et Dancover partytelt. Pavillonsættet passer til gengæld til de fleste af vores partytelte. Er du i tvivl om noget, så kontakt vores Service Team – de sidder klar til at hjælpe dig ved at besvare alle de spørgsmål, som du måtte have omkring vores partytelte og det nye Pavillonsæt.

Share