Oktoberfest er en klassiker – og allersjovest i et partytelt

Partytelte og foldetelte til alle events

Oktoberfest stammer fra Tyskland, men er forlængst blevet populær i resten af Europa – og længere væk end det. Skal du fejre Oktoberfest i år sammen med de mange millioner andre? Så skal du måske bruge et elegant partytelt i bedste kvalitet for at skabe den rigtige stemning og fornemmelse til denne vigtige efterårsbegivenhed. Dancover er den førende leverandør af partytelte og FleXtents foldetelte i Europa, og vi tilbyder et stort udvalg af partytelte og foldetelte til jeres Oktoberfest – og til alle andre events, som du gerne vil arrangere for den sags skyld.

Oktoberfest er en fantastisk tradition  

Man begyndte at fejre Oktoberfest for over 200 år siden i Bayern i Tyskland som en del af festlighederne i forbindelse med et royalt bryllup. I dag har dette enorme event spredt sig til de fleste lande i Europa – og endnu længere væk. Under en Oktoberfest kan man opleve glade mennesker i klassiske kostumer, der synger og drikker – som regel i et partytelt af en eller anden slags. Uanset om du bor i Berlin, London, Stockholm eller Prag – så kan du sikkert finde en Oktoberfest et sted – hvis du gerne vil være sammen med glade mennesker, der fejrer med øl, sang og musik. Kan du mod forventning ikke finde en Oktoberfest i nærheden, så skal du ikke lade dig stoppe af det – lav din egen Oktoberfest! Normalt bliver en Oktoberfest afholdt på et tidspunkt mellem udgangen af september til langt inde i oktober. Holder du din egen Oktoberfest, kan du holde den lige præcis, når det passer dig – det plejer at være så sjovt, at folk nok skal møde op alligevel!

Partytelte og FleXtents foldetelte til din Oktoberfest

Dancover tilbyder partytelte og foldetelte i stort set alle tænkelige størrelser – så uanset om du vil arrangere en Oktoberfest for de nærmeste venner eller gå hele vejen og holde en kæmpefest, så kan vi levere det partytelt, der kan skabe de perfekte rammer til dit event. Dancover kan både levere en prisbillig løsning samt professionelle partytelte i udlejningskvalitet – så det er op til dig at finde ud af, hvad du har behov for. Med et kvalitetspartytelt i PVC kan du holde så mange fester, som du har lyst til.

Dancover har det hele til din Oktoberfest – næsten!

En Oktoberfest kræver en masse pølser og øl – men det kan vi desværre ikke levere. Men resten kan vi faktisk godt levere. Du kan bestille borde med bænke for at opnå den rigtige ’Bayerske’ følelse. Du kan også vælge blandt de mange foldeborde, som er nemme at opbevare, folde ud, stille op og folde sammen igen efter festen. Sammen med de kraftige foldebænke vil foldebordene være som skabt til en Oktoberfest, hvor møblerne gerne skulle kunne tåle en smule spildt øl. Dancover har ydermere foldediske, hvis der skal være servering fra en bar. Du kan desuden få en lang række forskellige party-artikler som varmeapparater, belysning og engangsservice som glas, tallerkener og bestik. Vær også opmærksom på, at du kan bestille plastikglas fra Dancover med skumkant, som er perfekt til at servere fadøl i – et must til enhver Oktoberfest! Prost!

Share