Udestuer skaber plads og lys i dit hjem

Polykarbonat udestue

Udestuer har været kendt i flere hundrede år og er stadig meget populære, fordi de tilføjer et fantastisk rum til næsten alle typer huse. En udestue fra Dancover er både et drivhus og en havestue, hvor du kan nyde en skøn varme og et fantastisk lysindfald. Du kan samtidig føle, at du næsten sidder ude i din have uden at du behøver bekymre dig om vind og vejr. En moderne udestue giver dig et elegant ekstra værelse eller udvidelse af stuen m.m., hvor du kan dyrke eksotiske planter eller blot blomster og grøntsager, der skal bruge lidt mere varme og beskyttede omgivelser. En Dancover udestue er en moderne og prisbillig løsning, hvis du leder efter et kombineret drivhus og ekstraværelse, hvor du kan nyde det fantastiske lysindfald. På samme tid vil du kunne nyde det flotte udsyn, mens du måske læser, lytter til musik eller blot slapper af i din smukke nye udestue.

En udestue fra Dancover er elegant, let og holdbar

Udestuerne fra Dancover er både nemme at samle, holdbare og vedligeholdelsesfrie. I virkeligheden er udestuer i letvægtsmaterialer blot en opdatering af de klassiske udestuer, der blev meget populære omkring det 16.th århundrede. Dengang var udestuer forbeholdt adlen og meget rige mennesker. De brugte deres store udestuer eller havestuer som drivhuse, hvor de bl.a. dyrkede det helt nye indenfor frugt – de populære citroner og appelsiner. Udestuer i dag bliver oftest bygget i træ og glas, men det kan være en kostbar løsning. Nu tilbyder Dancover en prisbillig, vedligeholdelsesfri og let konstruktion, som du selv kan samle uden at behøve betale en håndværker for at bygge den. En udestue fra Dancover er det perfekte gør-det-selv-projekt og kan samles og opsættes af de fleste mennesker, hvis de blot følger den tilgængelige manual trin for trin.

Dancovers udestuer i næsten brudsikker polykarbonat i høj kvalitet

Dancover tilbyder forskellige udestuer i det stærke materiale polykarbonat og akryl med en holdbar, hvid aluminiumsramme. De forskellige konstruktioner vil se smukke ud påmonteret de fleste huse – uanset om du bor i et ældre hus eller et moderne hus. Den lette konstruktion er nem at samle og montere på dit hus. Med en moderne letvægtsudestue får du et ekstra rum fyldt med lys. Kombinerer du udestuen med din terrasse vil du få det bedste af to verdener: du kan nyde din have hele året rundt – inde fra udestuen eller ude fra terrassen.  På samme tid kan du have smukke planter med saftige grønne blade hele året i din varme udestue.

Share