Professionelt udstyr gør din virksomhed synlig

Event møbler og udstyr

Når du gerne vil præsentere din virksomhed flot og professionelt, skal du bruge kvalitetsprodukter specielt udviklet til professionel udstilling og markedsføring. Det rigtige promotion udstyr vil gøre en enorm forskel … og kunne mærkes helt ned på bundlinjen, når det hele gøres op! Dancover tilbyder et stort udvalg af produkter til promotion og branding, som kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed ved at skabe positiv opmærksomhed og genkendelse på messer, markeder og i andre professionelle sammenhænge. Uanset om du kalder det markedsføring, promotion eller branding, kan du finde et stort udvalg af det bedste, professionelle udstyr, som du kan bruge til at skabe de bedste resultater.

Dancover tilbyder et stort udvalg af professionelt udstyr

Dancover tilbyder bl.a. et stort udvalg af de elegante og fleksible FleXtents foldetelte, hvor du kan få trykt logo og meget andet på coveret for at skabe opmærksomhed og genkendelse. I kombination med det elegante foldetelt kan du få en række andre promotion produkter, som beachflag, pop-up bannere, roll up bannere og et stort udvalg af flotte og praktiske promotion bags eller tasker med print. Vælger du at få digital print på dit FleXtents foldetelt, kan du få trykt et enkelt logo eller gå hele vejen og få dækket hele coveret eller teltdugen med dine egne farver, design og budskaber. Kun fantasien sætter grænser, når det handler om at udsmykke sit FleXtents foldetelt – vælg bl.a. produktbilleder, illustrationer, tekst, logo eller en blanding alt efter hvad du vil have.

Det professionelle Truss-system skaber positiv opmærksomhed  

Dancover har også et stort udvalg af professionelt udstyr med tryk til events, messer, markeder m.m. Vælg f.eks. det kendte Truss-system og kombiner det med noget af vores andet promotion udstyr som bl.a. beachflag, LED eventmøbler og pop-up bannere. Tag f.eks. en af vores Event & Displaypakker, hvor du både sparer penge og får mest muligt ud af din visuelle markedsføring ved at bruge flere produkter for at opnå større effekt. Skal du deltage på en messe, i et marked eller noget tilsvarende, er det en god idé at se nærmere på vores LED møbler, belysning, stole, foldeborde, engangsservice og meget mere. Kontakt vores Promotion Eksperter på Dancover og få et godt tilbud!

Professionel markedsføring, personlig service og rådgivning  

Udstilling og branding er store emner med en lang række tilhørende produkter. Har du behov for hjælp med at vælge de rigtige produkter til dine salgsfremstød og udstillingsaktiviteter? Kontakt vores Promotion Eksperter på Dancovershop.com. Kontakt eksperterne via telefon, e-mail eller Chat.

Share