Dancover er totalleverandør til events!

Dancover leverer alt til events

Når man arrangerer sportsarrangementer som triatlon, maratonløb, bil- eller cykelløb eller måske motionsløb, så kræver det både planlægning og en lang række professionelle eventprodukter som bl.a. partytelte, foldetelte, foldeborde, stole og forskellige branding-produkter som roll up banner, beachflag og meget andet. Dancover tilbyder et stort udvalg af forskellige eventprodukter i professionel kvalitet, som kan spille en afgørende rolle for at gøre dit event til en succes – og det gælder både arrangementer for amatører og professionelle. Vi tilbyder produkter i professionel kvalitet til reklame og branding samt elegante og behagelige møbler m.m. til gæsteområdet, VIP loungen osv. Med vores oppustelige sofaer, LED borde og stole, samt vores VIP afspærring bliver du klædt på til at tage imod dine deltagere og gæster i flot stil.

Vi tilbyder totalløsninger til sports events m.m.

Dancover er stolt over at kunne kalde sig Totalleverandør af eventprodukter til en række store begivenheder, hvor vi bl.a. har leveret telte, eventmøbler, branding- og reklameudstyr. Vores store sortiment på dette områder dækker bl.a. hel eller delvis digital print på vores FleXtentstm foldetelte, oppustelige sofaer og lænestole, foldeborde, klapstole, beachflag, pop-up bannere og meget andet. Vi har blandt andet været totalleverandør af eventprodukter til Xterra Nordics fantastiske events, til det imponerende Viking Run og til det populære Copenhagen Historic Grand Prix, hvor man kan opleve ræs i gaderne og en overflod af smukke, klassiske biler.

Et bredt sortiment og personlig service

Skal du stå for et tilsvarende event – gå ind på Dancovershop.com, hvor du finder alle de nødvendige event- og brandingprodukter. Vi tilbyder fuld digital tryk på vores FleXtentstm foldetelte, beachflag, roll up bannere samt reklametasker og -net med tryk i mange designs. Vi har også alt indenfor eventtilbehør foldeborde, stabelstole, oppustelige sofaer og lænestole, gulve, tæpper, belysning, udstillingssystemer og klassisk VIP afspærring med stolper og reb. Du er altid velkommen til at kontakte vores Event Eksperter på Dancovershop.com – de sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge de forskellige produkter til dit næste event. Vi ses på Dancovershop.com.

Share