Drivhuse fra Dancover – en voksende succes!

Drivhuse til haven

Drivhuse i forskellige størrelser, faconer og materialer er i stigende grad populære. Interessen for at dyrke sine egne grøntsager og blomster er steget de senere år sammen med vores øgede interesse i sund livsstil. Flere og flere mennesker vælger økologi og interesserer sig for deres hjem og have. Uanset om man er en ung familie med børn eller pensioneret, så er det en fantastisk fornemmelse at kunne gå ud i sin have og ind i sit drivhus for at hente grøntsager med mere til middagsbordet. Med et af de forskellige typer af drivhuse, som Dancover tilbyder, er det overraskende nemt at få grønne fingre. Du skal naturligvis vide en smule om at passe en have, men det er overraskende nemt at dyrke lækre tomater, agurker, chilier, vindruer, smukke blomster eller en kombination.

Drivhuse forlænger havesæsonen     

Når man har et drivhus er det muligt at komme tidligt i gang om foråret. Først skal du naturligvis finde det drivhus, du gerne vil have – og bestille det fra Dancovershop.com. Vi tilbyder et stort udvalg af elegante og prisbillige drivhuse, som kan hjælpe dig med at dyrke alle former for lækre afgrøder – og husk: intet smager så godt som dine hjemmedyrkede tomater, chilier og salat. Vælg mellem forskellige typer af drivhuse polytunnel drivhuse, polykarbonat drivhuse, glas drivhuse og forskelligt tilbehør. Uanset hvilken type drivhus, du foretrækker, vil du få de optimale vækstbetingelser inde i de forskellige konstruktioner. Du skal blot tilføje solskin og vand…

Forskellige slags drivhuse til haveentusiasten    

Dancover tilbyder drivhuse i forskellige størrelser og materialer – de klassiske i aluminium og med vinduer i stærk og holdbar polykarbonat – og de nye, prisbillige polytunnel drivhuse, som både er fleksible og effektive. Med et drivhus kan man ofte dyrke planter, som slet ikke ville kunne gro i denne del af verden, hvis den ikke stod inde i et drivhus – og uanset vil dine planter blive både større og flottere. Når du overveje at købe et drivhus, ring til vores Xperter på Dancovershop.com – de kan besvare alle dine spørgsmål om vores drivhuse og meget andet.

Et drivhus vil se smukt ud i de fleste haver  

Dancover tilbyder et stort udvalg af smukke drivhuse i forskellige størrelser og farver som aluminium og stålgrå. Det velkendte drivhus i aluminium er elegant, smukt og se indbydende ud fyldt med blomster og/eller grøntsager hen over sommeren og langt ud på efteråret. Vores grønne eller grå drivhuse er mørkere, men vil også skabe en fantastisk ramme i samspil med farverne i din have og passe flot sammen med de forskellige baggrunde i din have. Vores klassiske drivhuse er et oplagt valg, når du gerne vil dyrke forskellige slags planter, som enten ikke kan gro på friland eller blot har brug for lidt mere varme og et roligere miljø fri for vind og regn. En anden mulighed er at bruge dit drivhus som havepavillon og stille nogle møbler derind – et par stole og måske et lille bord. Du kan stadig have en masse planter i dit drivhus, så du kan få det bedste fra to verdener.

Share