Polyrattan havemøbler i et unikt modulkoncept

Havemøbler i høj kvalitet

CosyLifeStyletm by Dancover har lige introduceret et helt nyt havemøbelkoncept i bedste kvalitet opbygget i moduler. Dette unikke modulopbyggede koncept gør det muligt at samle præcis det loungemøbel, som du altid har drømt om, uanset om du drømmer om en mindre, hyggelig loungesofa med plads til nogle få personer – eller du gerne vil have et kæmpestort arrangement med plads til hele familien og mange venner. I forbindelse med introduktionen af den nye polyrattan havemøbelserie kan vi tilbyde fantastiske introduktionspriser. Du kan se de forskellige moduler eller hele havemøbelsæt Dancovershop.com.

Polyrattan havemøbler i vedligeholdelsesfrie materialer    

Polyrattan havemøbler fra CosyLifeStyletm by Dancover er lavet af de bedste materialer som bl.a. aluminium og vedligeholdelsesfrit og fladt PE flet. De klassiske og holdbare lounge- og havemøbler vil du få glæde af i mange år. Vi anbefaler, at du dækker hynderne over eller lægger dem indenfor, når de ikke er i brug i længere tid. Ved at gøre det, vil hynderne bevare deres flotte look i mange år. Ønsker du en lille smule forandring med hensyn til farver, så tilbyder vi moduler, hvor der følger to sæt hyndebetræk med i forskellige farver. På den måde kan du få to forskellige udtryk ved at betale en smule mere – spændende effekt for næsten ingenting.

Polyrattan loungemøbler til venner og familie   

Polyrattan havemøblerne fra Dancover er vedligeholdelsesfrie, vejrbestandige og kan stå ude hele året. De elegante og smukke polyrattanmøbler vil give dig et imponerende loungeområde, hvor du kan slappe af alene eller sammen med venner og familie hele sommeren. Bemærk venligst, at Dancover også tilbyder et bredt sortiment af andre kvalitetsprodukter til haven som f.eks. parasoller, pavilloner, partytelte, letvægtskrukker og belysning.

Polyrattan loungemøbler giver dig flere muligheder   

Vil du helst selv finde, vælge og bestille de moduler, du skal bruge – eller vil du hellere gøre det lidt nemt for dig selv og vælge et af de smukke havemøbelsæt, som vi har sammensat til dig? Uanset hvilken løsning, du vælger, er vi overbevist om, at du vil få stor glæde af dine nye polyrattan have- og loungemøbler på terrassen, et sted i haven, i vinterstuen, på stranden, ved poolen – eller et andet sted, hvor du gerne vil elske at slappe af og hygge dig i disse lækre, komfortable kvalitetsmøbler.

Personlig vejledning og service

Har du spørgsmål om vores nye polyrattan havemøbler eller andre varer på shoppen, kontakt venligst vores Xperter, som sidder klar til at hjælpe.

Share