Havemøbelsæt i polyrattan med perfekt komfort

Havemøbelsæt i vedligeholdelsesfrie materialer

Forestil dig en smuk dag på terrassen, dine venner og familie er samlet, og I sidder omkring et moderne spisebord i højryggede, komfortable stole i polyrattan. Det kunne måske være et Key West havemøbelsæt fra Dancover – det ville passe godt til beskrivelsen. Måske har du også en stor og funktionel parasol til at skabe skygge over dit havemøbelsæt eller – hvis det er en sen middag – til at beskytte dig mod duggen, som falder ved skumringen. Helt overordnet har du med et elegant Key West havemøbelsæt de perfekte rammer til en hyggelig og dejlig begivenhed uanset årsagen.

Et havemøbelsæt skaber den perfekte ramme

Når man har fundet det rigtige havemøbelsæt, kan man glæde sig til mange hyggelige timer på terrassen eller et andet sted i haven. Det elegante havemøbelsæt Key West er fremstillet i solide og vedligeholdelsesfrie materialer som fladt PE flet og pulverlakeret aluminium. Så glem alt om at bruge tid på at male og reparere, for med dette moderne havemøbelsæt behøver du ikke spekulere på rust, råd eller afskalling. De vejrbestandige materialer er skabt til at stå ude hele året i al slags vejr. Vi anbefaler dog, at du tager de bløde hynder ind, når de ikke bruges. Har du en hyndeboks på terrassen, har du altid plads til hynderne, lige der på terrassen, så du kan tage hynderne frem på ingen tid – og lægge dem væk lige så nemt, hvis der f.eks. kommer en byge. Vores hyndebokse fungerer også som en bænk ud over som opbevaring, og på den måde får du endnu flere siddepladser til dit Key West havemøbelsæt.

Havemøbelsættet Key West med spisebord med udtræk  

Key West havemøbelsæt indeholder et spisebord med udtræk (180/240cm) i vedligeholdelsesfrie letvægtsmaterialer og seks komfortable polyrattan spisebordsstole. Stolene har en blød siddehynde og en høj ryg, der giver maksimal komfort. Det moderne og elegante havemøbelsæt er en del af varemærket CosyLifeStyle™ by Dancover. Varemærket byder på en eksklusiv række af havemøbler som blandt andet spisebordssæt og loungemøbler. Du kan også vælge fra en lang række af relevant tilbehør som havepavilloner, parasoller, terrassevarmere, havekrukker med mere – alt sammen vigtige ingredienser til en hyggelig livsstil under åben himmel.

Personlig service og stor fleksibilitet  

Havemøbelsættet Key West består af et spisebord med udtræk og seks stole. Du kan købe ekstra stole, hvis du har brug for det og også et bord. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at skabe præcis det samlingspunkt på terrassen, du altid har drømt om. Uanset antallet af gæster, så vil dit Key West havemøbelsæt se fantastisk og indbydende ud på din terrasse eller et andet sted i haven.

Share