Klapborde og klapstole til dine kommende fester

Stabelstole og foldeborde

Klapborde, klapstole og stabelstole er noget af det vigtigste tilbehør til enhver event eller fest. Uanset om du skal holde en privat komsammen eller et professionelt event, skal du bruge solide borde og komfortable stole til dine gæster. Dancover er den førende leverandør af partytelte, festtelte og festtilbehør på det europæiske marked. En vigtig del af vores sortiment er klapborde og klapstole i højeste kvalitet i mange forskellige stilarter og designs. Udover vores klassiske klapborde og klapstole tilbyder vi et stort udvalg af stabelstole i holdbare, vejrbestandige materialer – størstedelen i et smukt, moderne, italiensk design. Læg til alt dette vores store udvalg af tilbehør som duge, bord- og stoleovertræk samt sløjfer til udsmykning af vores mange forskellige klapstole m.m. – for blot at nævne nogle få eksempler. På grund af vores kæmpestore udvalg af festartikler er Dancover det perfekte sted at handle, når du gerne vil gøre lidt ekstra for at gøre din fest til noget både smukt og romantisk.

Klapborde og klapstole for nem transport og opbevaring  

Vores klapborde og klapstole er specielt designet for at gøre transport og opbevaring så nem som muligt. Vores klapborde og klapstole er solide og holdbare, og samtidig er de nemme at håndtere, at transportere samt at opbevare, når de ikke er i brug. Skal du håndtere et større antal klapborde og klapstole? Vi tilbyder bl.a. en kraftig og praktisk rullevogn, som gør det nemt at transportere og opbevare mange klapstole og klapborde. En meget vigtig detalje ved vores forskellige klapstole er, at de også er dejligt komfortable.

Stabelstole i et moderne, elegant design

Vores stabelstole er en praktisk, elegant løsning, der sørger for, at du altid har siddepladser nok til dine gæster. Samtidig er vores stabelstole nemme at transportere og opbevare. Dancover har et stort udvalg af elegante, stabile letvægts-stabelstole i et moderne italiensk design blandt flere andre stilarter. De elegante stabelstole er smukke at se på og vil se fantastiske ud til ethvert arrangement. Stabelstolene fås i mange forskellige designs, farver og materialer.

Klapborde og klapstole med smukke og romantiske overtræk  

Vores klapborde og klapstole kan bruges som de er, men ønsker du et mere blødt og romantisk udtryk, vil vores overtræk være et perfekt valg. Vores strækovertræk giver din fest et blødere og mere romantisk udtryk og stemning. Du kan vælge overtræk til både vores borde og stole. Nogle af vores covers er i strækbart materiale, mens andre er i et blødt, lækkert stof, som falder smukt og ser eksklusivt ud. Vi tilbyder også store sløjfer til stoleryggen på vores stole, og det vil yderligere styrke det romantiske udtryk ved ethvert romantisk arrangement – især bryllupper, naturligvis.

Share