Spisebordssæt Miami til det gode liv på terrassen

Spisebordssæt med udtræk

Forestil dig alle de hyggelige middage, som du kan få på terrassen med dette elegante og holdbare spisebordssæt. Dancover tilbyder dette moderne og elegante spisebordssæt til en særdeles attraktiv pris, så der er ingen grund til at lede videre! Dine venner og familie vil elske at sidde omkring dette spisebord og nyde det gode selskab og den gode mad. Vælg det flotte spisebordssæt med 6 eller 8 stole fremstillet af HDPE flet og et spisebord med udtræk i holdbart polywood og aluminium. Vi tilbyder dig muligheden for at købe ekstra stole eller et bord, hvis du skal bruge mere plads til alle de gæster, du har lyst til at invitere.

Spisebordssæt i vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer  

Miami spisebordssættet fra CosyLifeStyletm består af kvalitetsmaterialer i et flot, moderne design. De holdbare materialer som bl.a. HDPE flet, polywood og pulverlakeret aluminium er skabt til at stå ude hele året. Spisebordet med udtræk består af det holdbare og vejrbestandige materiale polywood sammen med et pulverlakeret aluminiumstel. Du kan på elegant vis gemme udtrækket under bordpladen, når bordet ikke er trukket ud til fuld størrelse. Spisebordsstolene består af en stol i polyrattan flet og med en ramme af stærkt, let aluminium. Stolene leveres med en sort sædehynde, som giver perfekt komfort.

Spisebordssæt Miami til de hyggelige dage og aftener på terrassen   

Forestil dig en lun aften på terrassen – solen er så småt ved at gå ned, venner og familie er samlet, grillen er tændt, og du skal lige til at bede dine gæster gå til bords omkring det elegante spisebord for at nyde god mad og godt selskab. Med dette solide, holdbare og komfortable spisebordssæt Miami fra CosyLifeStyletm, kan du godt glæde dig til en dejlig aften. Takket være de solide og vejrbestandige materialer skal du ikke bekymre dig om vedligeholdelse – du kan blot lade spisebordssættet stå ude på terrassen. Du kan naturligvis altid overdække spisebordssættet, når det ikke er i brug, for at slippe for rengøring. Når du gerne vil rengøre dit Miami spisebordssæt, skal du blot bruge varmt vand og en mild sæbe.

Spisebordssæt Miami til en helt utrolig pris!

Lige nu kan du købe spisebordssættet med udtræksbordet og seks eller otte stole med armlæn og bløde, komfortable hynder – det hele til den laveste pris nogensinde! Køb det nu og nyd dine måltider i flot stil resten af sommeren. Bemærk venligst, at vi også har et stort udvalg af elegante parasoller og andet tilbehør på Dancovershop.com, så du kan gøre dette elegante Miami spisebordssæt helt perfekt.

Share