Trægulve til partytelte i udlejningskvalitet

Trægulve og tæpper

Trægulve til partytelte i udlejningskvalitet   

Trægulve til partytelte i udlejningskvalitet er den oplagte løsning til enhver form for event, der holdes i et partytelt eller tilsvarende. De stærke, tæt forbundne træplanker udgør en perfekt, jævn overflade, når de er blevet samlet og lagt. Det lyse fyrretræsgulv kan bruges som det er, men det er også det perfekte underlag til et tæppe, som vil skabe en mere eksklusiv fornemmelse inde i partyteltet.

Trægulve og andet tilbehør til partytelte   

Dancover er en af de største leverandører af partytelte på markedet, vi leverer til det meste af verden, hvor vi desuden tilbyder et stort udvalg af tilbehør til fester og events. Blandt de mange forskellige slags tilbehør tilbyder vi bl.a. mange slags gulve til partytelte m.m., industrigulve og forskellige slags terrassefliser. Vi har lige lanceret en ny, stærk og professionel gulvløsning i form af træplader, der måler 0,75 m2 (150x50x2,2cm). Vores nye, kraftige trægulv til partytelte i udlejningskvalitet er den perfekte løsning til arrangementer, som skal afholdes i et partytelt eller tilsvarende. Vi anbefaler løsningen med de nye trægulve til professionelle udlejningsvirksomheder, men private kunder vil også få stor glæde af denne solide løsning i deres partytelt set i forhold til et gulv af græs eller fliser. Oplevelsen af et flot, solidt trægulv, når man kommer ind i et partytelt, er helt uden sammenligning. De solide, tæt forbundne træplanker giver en perfekt jævn overflade, når gulvet er på plads. Du kan bruge det lyse fyrretræsgulv som det er eller bruge det som underlag til vores elegante røde eller sorte tæppeløsninger. Et trægulv giver et flot gulv, som desuden er nemt at rengøre, mens et tæppe giver dig et mere eksklusivt look og samlet set en rigtig god oplevelse.

Trægulve til partytelte til både middag og dans   

Trægulve til partytelte er den perfekte løsning til de fleste events og fester, som finder sted i et partytelt, eller andre steder, hvor der er behov for et midlertidigt, men solidt og plant trægulv. Du skal blot sørge for, at underlaget under trægulvet er i vater og jævnt. De solide, tæt forbundne træplader udgør en fuldstændig jævn flade, når de er samlet og lagt. Du kan vælge at bruge det lyse fyrretræsgulv, som det er eller som underlag for et tæppe. Med et stærkt og plant gulv i denne kvalitet vil dine borde og stole også stå sikkert og stabilt og give dine gæster en god oplevelse og en fornemmelse af at være inde i et flot og elegant festlokale.

Gulvløsninger til både fest og hverdag

Vores nye trægulve til partytelte er en vigtig tilføjelse til vores store udvalg af gulvløsninger til både private og professionelle kunder. Vi har bl.a. et stort sortiment af gulvløsninger til partytelte, industrigulve til køkkener, lagerrum og garager samt innovative terrassefliser til terrasser og altaner m.m.

Share