Annekser

Bjælkehytter kan bruge til mange forskellige formål.

Vi tilbyder bjælkehytter i massivt træ i forskellige størrelser og udtryk. Du kan få en klassisk bjælkehytte eller måske foretrækker du et mere moderne udtryk. Vi har et bredt sortiment, så du burde kunne finde det, du gerne vil have. Vores solide og smukke bjælkehytter er bygget af udvalgt nordisk træ. Fordi træet har fået lov til at vokse i sit eget tempo i kølige egne af Europa, er det meget stærkt og holdbart. Fordi vi bruger dette kvalitetstræ til vores hytter får du en bjælkehytte, som er både stabil, robust og holdbar. Du kan vælge mellem to versioner af bjælkehytter - i ubehandlet træ eller malet. Når du bestiller bjælkehytte, der er malet, skal du være opmærksom på, at døre og vinduer er hvide. Bestiller du en bjælkehytte i ubehandlet træ, så anbefaler vi, at du påfører træbeskyttelse på alle ydre overflader. Det vil få træet til at se frisk ud i lang tid og naturligvis beskytte hytten helt generelt. Du kan nemt beholde det ubehandlede look på træet, hvis du bare bruge transparent træbeskyttelse.

Bjælkehytter til afslapning, som gæstehus eller til kontor.

Når man har en bjælkehytte i haven, ved sommerhuset, på stranden eller et helt andet sted, så har man et helt særligt sted, som kan bruges til mange formål. Brug den indbydende hytte som kontor, til afslapning og eftertanke, til træning, som legerum til ungerne eller som gæstehus, når familie og venner kigger forbi et par dage. Bjælkehytter fra Dancover har store døre og vinduer, som både skaber nem og fleksibel adgang, et fantastisk lysindfald samt et skønt udsyn. Når du lukker den eller de store døre op, så vil du opleve, hvordan det indre af hytten automatisk smelter sammen med omgivelserne. Det er utrolig let at føje hyttens indre sammen med haven, terrassen, stranden eller andet på fineste vis. Mange af vores flotte bjælkehytter kan desuden bruges som shelter, så du kan nyde at sove udenfor godt beskyttet mod vind og vejr.

Er du på udkig efter et dejligt gør-det-selv-projekt til haven?

Vores solide og elegante bjælkehytter er præfabrikerede samlesæt. Det gør dem til oplagte gør-det-selv-projekter til haven m.m. OBS! Det kræver to personer til at samle hytterne, da træ er et tungt materiale og der kræves en del præcision, når man samler hyttens dele. Selve samlingen kræver ingen form for specialværktøj. Næsten alle vil kunne samle bjælkehytten, hvis man følger den medfølgende samleanvisning trin for trin. Vi anbefaler som nævnt at man bruger træbeskyttelse, hvis man har bestilt en bjælkehytte i ubehandlet træ. En anden mulighed er at bestille en bjælkehytte, som allerede er malet - gå ind på Dancovershop.com og se de forskellige muligheder. Har du spørgsmål om vores forskellige bjælkehytter eller nogle af de mange andre produkter i shoppen, så kontakt venligst vores Xperter ved at ringe til dem, sende en e-mail eller bruge vores chat.