Bådtelte

Bådtelte beskytter din båd om vinteren.

Bådtelte er den bedste løsning, når du skal beskytte din båd, når den er på land om vinteren eller er oppe i længere eller kortere tid på andre tidspunkter. Det høje, solide telt er skabt til at overdække mange forskellige slags fartøjer, som skal opbevares et tørt og beskyttet sted. Bådtelte fra Dancover er rummelige, så du får også mulighed for at foretage arbejde og vedligeholdelse på båden, mens den står på land. Størrelsen på bådteltet gør det muligt at have båden klar til foråret, eller på andre tidspunkter, når båden skal i vandet igen.

Bådtelte kan også beskytte din campingvogn m.m.

Bådtelte er på grund af deres størrelse også velegnede til at opbevare campingvogne og andre større køretøjer. På den måde vil campingvognen blive opbevaret tørt og med plads til, at du kan rengøring og klargøre til den nye sæson på vejene. Bådteltet kan beskytte din campingvogn mod vind og vejr, så din campingvogn holder sig pæn i længere tid, når den står beskyttet i et bådtelt f.eks. efterår og vinter.

Bådtelte er rummelige og holdbare.

Bådtelte findes i forskellige størrelser og designs. Nogle af de solide bådtelte har en galvaniseret stålramme med et kraftigt 600g/m2 PVC cover. Der er masser af plads til at komme ind og ud af teltet, og du har mulighed for at vælge et telt, hvor der også er plads til at arbejde på båden hen over vinteren. Bådteltet bliver leveret med kraftige jordspyd til at sikre teltet, så du kan sove roligt om natten, selv hvis det blæser lidt op.

Bådtelte i en lettere udgave.

Et bådtelt er under alle omstændigheder en solid, holdbar løsning, men nogle gange kan lidt mindre måske også gøre det. På dancovershop.com kan du finde en række bådstativer og presenninger, som også kan yde en fremragende beskyttelse til din båd. Bådstativerne og presenningerne beskytter måske ikke din båd i helt samme grad som et bådtelt, men det vil beskytte din båd effektivt mod både regn, fugleklatter og visne blade. Vælger du et stativ og en presenning i modsætning til et bådtelt, sparer du ikke kun en del penge, det er også nemmere og hurtigere at montere – og tage ned igen og flytte, hvis nødvendigt.