Bådtelte


Bådtelte

Bådtelte er fleksible og holdbare

Bådtelte er som ordet antyder beregnet til at opbevare både i. De høje, solide telte er skabt til mange, forskellige slags bådtyper, som har brug for at stå beskyttet mod vind og vejr, når de er løftet på land for vinteren. Bådtelte fra Dancover er rummelige, så du f.eks. kan arbejde på din båd hen over vinteren og om foråret, så den er helt klar til at komme i vandet igen, når tid er. Har du en campingvogn eller en camper kan et bådtelt ofte være den optimale løsning på grund af den store højde og rummelighed.

Bådtelte beskytter dit dyre ‘legetøj’

Bådtelte er blot en lille udgift i forhold til langt de fleste både, som koster mange penge. Men uanset hvilken slags båd, du har, så vil du sikkert gerne passe godt på den, og til det formål finder du ikke noget bedre end et solidt bådtelt, som kan holde din båd eller ’legetøj’ tørt og flot hen over vinteren. Du finder også en række gode og billigere løsninger på dancovershop.dk, og de er også gode, men dækker bare ikke i samme grad som et helt bådtelt. På Dancovershop.com finder du både de mange bådtelte og andre former for overdækninger til din båd som bl.a. presenninger og stativer, der også vil passe godt på din båd, når den er på land.


Bådtelte med plads til forbedringer

Bådtelte fra Dancover fås bl.a. i kraftig galvaniseret stålstel og kraftig 600g/m2 PVC tag- og sidedug. Der er god plads til at komme ind og ud, og du kan vælge modeller, hvor du har plads til at arbejde på båden hen over vinterhalvåret, så du er helt klar, når båden skal i vandet igen til foråret. Se de mange muligheder for at finde et bådtelt, der passer præcis til dine behov på Dancovershop.com.