Dørbaldakiner

Dørbaldakiner skaber et elegant og tørt indgangsparti.

En dørbaldakin er en elegant overdækningsløsning til både døre og vinduer. Ved at montere en baldakin i letvægtsmaterialer over hoveddøren kan du både skærme dig selv og gæster mod regn, slud og sne. Det er både nemt, praktisk og behageligt at have en baldakin over døren, så når du kommer hjem i dårligt vejr og skal stå og finde nøglerne frem uden for døren, før du kan åbne og komme væk fra regnen etc. Uden en dørbaldakin kommer du til at stå ude i det dårlige vejr, før du kan komme indenfor. Baldakinen vil også beskytte din dør mod for meget regn og sne, så den vil holde sig pæn i meget længere tid.

En elegant dørbaldakin fungerer også over et vindue.

En dørbaldakin er måske nok primært lavet til at hænge over din hoveddør, men du kan naturligvis også montere den lette og elegante baldakin over et vindue. Ved at have en baldakin over et vindue kan du have vinduet åbent selv i regnvejr og stadig få frisk luft indenfor, selv når der kommer en sommerbyge. Ved hjælp af de stærke, gennemsigtige UV-beskyttede akrylpaneler vil dørbaldakinen holde dine døre og vinduer godt beskyttet uden at det tager lyset. Baldakinen er nem at samle og opsætte på grund af det smarte låsesystem. Hele dørbaldakinen med akrylpaneler og pulverlakeret, galvaniseret stålramme er vedligeholdelsesfri og holdbar.

Dørbaldakiner som en del af Dancovers store udvalg.

Dørbaldakiner i vedligeholdelsesfrie akrylpaneler og galvaniseret stål er en del af Dancovers kæmpestore udvalg af kvalitetsprodukter som terrasseoverdækninger, udestuer, carporte og mange andre praktiske produkter i høj kvalitet, som kan overdække og beskytte din bil, cykler og meget andet. Produkterne er vedligeholdelsesfrie og nemme at samle og vil blive en vigtig del af dit hjem de næste mange år. Se de mange forskellige produkter på Dancovershop.com. Har du spørgsmål om vores dørbaldakiner eller andre produkter, kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.