Bioklimatiske pergolaer

Smukke bioklimatiske pergolaer til det gode haveliv

Et vigtigt kendetegn ved vores populære bioklimatiske pergolaer er taget, som kan åbnes og lukkes efter behov. Med en fleksibel bioklimatisk pergola kan du være udenfor og nyde haven i næsten al slags vejr. Vores fleksible pergolaer er da også en enkel konstruktion, som kan gøre en enorm forskel, når du elsker at være ude i haven, men gerne vil have et sted, hvor du kan sidde i ly og læ, når der er behov for det. Uanset, om du har valgt en af vores bioklimatiske pergolaer med metallameller i taget – eller en af de blødere pergolaer med stoftag – så er det nemt at åbne og lukke taget alt efter vejret - og hvordan du har det. Elsker du fuld sol eller foretrækker du at sidde og hygge dig i skyggen? Udover det fleksible tag, så har du mulighed for at designe din helt egen bioklimatiske pergola – sådan da. Vælger du en af vores helt åbne pergolaer uden sidevægge eller skærme, så kan du altid bestille og montere en eller flere sidevægge, så du og dine gæster kan sidde og hygge jer godt beskyttet mod vind og vejr.

Du styrer selv din bioklimatiske pergola

Bioklimatiske pergolaer er populære af flere grunde. De ser ikke bare fantastiske ud stort set overalt, de er også populære, fordi de er så fleksible. Med en af disse moderne og minimalistiske pergolaer kan du tilbringe tid i haven, stort set når du har tid og lyst – i både solskin og regn. Lamellerne i taget kan meget nemt åbnes og lukkes ved hjælp af et håndtag eller en fjernbetjening. Hvis det regner, så lukker du bare taget. Det er tæt, og vandet bliver ledt væk og ud gennem skjulte nedløbsrør inde i pergolaens stolper. Du kan ydermere skabe din helt egen pergola ved at tilføje sidevægge, solskærme, gardiner, myggenet, lamelvægge, skydedøre i hærdet glas med mere. Du kan kort sagt få lige præcis den pergola, som du gerne vil have, når du skal tilbringe tid ude i haven, uanset hvordan vejret lige opfører sig.

Bioklimatiske pergolaer med en stærk og holdbar aluminiumsramme

Vores bioklimatiske pergolaer har en stærk aluminiumsramme og solide metallameller i taget. Men selv om de er solide konstruktioner, så er det vigtigt, at du fastgør dem til underlaget som anbefalet. Har du monteret en eller flere sidevægge eller solskærme på din pergola, så kan du nyde livet inde i din pergola, selv om vejret ikke lige er det bedste. De bevægelige lameller i taget regulerer ikke kun mængden af sollys, men regulerer også vind og ventilation. Hvis du monterer bløde sidevægge, gardiner og myggenet på din pergola, så kan du nyde en aften uden at skulle bekymre dig om flyvende insekter inde i pergolaen. Har du spørgsmål omkring vores bioklimatiske pergolaer – eller nogle af de mange andre kvalitetsprodukter til haven, som vi også har – så kontakt os venligst pr. telefon, e-mail eller benyt vores chat.