Billige festtelte 3×6 m

Billige festtelte 3x6 m

Køb billige festtelte i størrelsen 3×6 m samt mange andre størrelser på Dancover’s webshop.

Et festtelt fra Dancover gør det muligt for dig at skabe de bedste rammer til din fest eller din begivenhed. Det billige Festtelt 3×6 m Basic i hvid har den perfekte størrelse til at have stående i haven til eksempelvis bryllupsfest, konfirmationsfest, fødselsdagsfest eller sommerfest. Med et Festtelt 3×6 m Basic kan du ydermere lyne siderne af og få en åben pavillon, der er perfekt som salgsbod, salgsstand, markedstelt eller ved promotion. Mulighederne er mange!

FESTTELT 3X6 M BASIC SÆT, HVID

Festtelt 3×6 m Basic er utrolig nem at opsætte, og det tager ikke mere end et par minutter. Du kan koble flere Festtelte Basic sammen i længden og opnå størrelser på eksempelvis 3×12 eller 3×15. Derudover kan du tilkøbe en 3 m tagrende, der monteres med en kraftig velcro på indersiden af tagdugene, så du er garanteret tørvejr imellem to festtelte.

Dancover udbyder billige festtelte i mange forskellige størrelser. Tjek det store udvalg af festtelte ud på www.dancovershop.com. Her finder du også mere information, og du kan bestille online i dag!

Share