Billige partytelte til bryllup

Billige partytelte til bryllup

Indfri dine forventninger til den perfekte bryllupsdag og bryllupsfest med et billigt partytelt til bryllup fra Dancover.

Dancover udbyder billige partytelte til bryllup i den højeste kvalitet. Dancover er Europas førende ekspert og leverandør af totalløsninger inden for fest og event. Du kan derfor være helt sikker på, at du får et professionelt produkt i den bedste kvalitet. Udforsk det store udvalg af billige partytelte til bryllupDancover webshop.

Dancover’s partytelt 6-meter serie tilbyder ideelle størrelser af partytelte til bryllup og et bredt udvalg af designs, hvor du helt sikkert kan finde et partytelt, der dækker dine behov og ønsker.

6-meter serien er velegnet til begivenheder med lidt større selskaber, og hvor der er en stor terrasse eller gode udendørsarealer til rådighed. 6-meter serien tilbyder designs, der kan rumme fra 36/48 (siddende/stående) gæster og op til  90/120 (siddende/stående) gæster.

PARTYTELT SEMI PRO PLUS 6X12 M PVC HVID

Partytelt Semi Pro Plus 6×12 m PVC i hvid er perfekt til bryllupsfesten, da partyteltet er utrolig rummeligt, lyst og af ekstrem stærk materiale. Partytelt Semi Pro Plus 6×12 m PVC er af varmgalvaniseret stålstel, PVC dug og let at montere med vingeskruer. Derudover er Partytelt Semi Pro Plus 6×12 m PVC let at transportere grundet den stærke letvægtsramme.

Ved køb af et billigt partytelt til bryllup fra Dancover skal du kun bekymre dig om at nyde festen og din store bryllupsdag!

Gå ind på www.dancovershop.com for mere information og online bestilling.

Share