Gode tilbud på øltelte

Hos Dancover kan du købe øltelte til din fest, som er velegnet til en lang række events som bryllupsfest, studenterfest, fødselsdagsfest, oktoberfest, konfirmationsfest og meget mere – kun fantasien sætter grænser! Et øltelt fra Dancover er et fantastisk prisbilligt alternativ til et professionelt telt.

Øltelt Plus 5X10 m PE er et godt eksempel på et af de mange billige øltelte af høj kvalitet, som du kan finde på Dancovers webshopØltelt Plus 5X10 m PE har en kraftig polyethylen dug 200 g/m², stærke samlinger og galvaniseret stel. Derudover er dugen 100 % vandtæt og UV-resistent.

Dancover har som noget nyt sikret teltet yderligere med velco lukninger på alle lodrette flader, for at minimere træk, så du ikke skal bekymre dig om dette og blot kan nyde din fest fuldt ud! Teltet er nemt og hurtigt at samle og leveres komplet med sidevægge. Det er helt op til dig, om du vil lukke dit telt helt, delvist eller bibeholde følelsen af et åbent rum – der er mange muligheder! Med et PLUS øltelt har du sikret dig en stærk og holdbar løsning.

PARTYTELT PLUS 5X10 M PE

Lige nu kan du spare 53 % på Øltelt Plus 5X10 m PE, og du kan finde mange andre lignende super tilbudDancovers webshop. Så skynd dig ind på www.dancovershop.com for mere information og online bestilling!

Share