Displaysystemer – en investering i virksomhedens fremtoning

Display System

Når du køber en stand og deltager i en messe, der udstiller varer, som din virksomhed sælger, foretager du en marketingsinvestering. Det gør du faktisk også, når du placerer din forretning på gågaden i byen, hvor du bor. Du betaler det ekstra for en central fysisk placering af din forretning i forhold til din målgruppe.

På messen er målgruppen komprimeret og du møder et købestærkt og beslutningsdygtigt publikum, der interesserer sig for det, du sælger.

I gågaden kommer flere mennesker forbi end andre steder rundt i byen. Din forretning ligger her, fordi en central placering gør det lettere for kunder at kigge ind – fordi en central placering respekteres af kunder samtidig med, at flere forbipasserende som oftest betyder bedre eksponering for målgruppen.

Når det er sagt, kan Dancover hjælpe dig med at drage fordel af din centrale placering, hvad enten vi taler om din stand på messen eller din adresse.

Det, vi kan hjælpe dig med, er at give dig nogle firmafarver på, som vil tiltrække opmærksomhed blandt folk, der passerer forbi – også dem, der ikke tilfældigvis når helt tæt på.

Du finder produkter, der kan hjælpe dig med netop det under Displaysystemer i vores shop. Under Displaysystemer sælger vi Pop-up bannere, fjerformede beachflag og dråbeformede beachflag, foldediske med brandede sidepaneler, foldetelte med logo og firmaprint.

printed gazebo Flextents pro

Du bør også løbende tjekke vores Displaysystemer, fordi der hele tiden kommer nye effektive brandings-produkter i kategorien.

Der er, når du investerer i disse produkter, at du får det maksimale ud af din beliggenhed og messestand. Det er gennem investering i vores Displaysystemer, at folk ser, hvem du er fra den anden side af gaden, af markedspladsen, torvet eller pladsen, hvor eventen foregår.

Share