Hængeparasollen – det eksklusive alternativ

hængeparasol

Du kender det kun alt for godt. Nogle gange kan det være meget svært at placere parasollen, hvis stangen sidder i midten af tingen. Ligegyldig, hvordan du forsøger at arrangere dig, kommer midterstangen eller parasollens fod i vejen.

Du har ikke det problem, når du investerer i en hængeparasol. Derudover er hængeparasollen et smukt design, der pynter på enhver terrasse. Det er ikke uden grund, at Dancover’s hængeparasoller er blandt de mest eksklusive løsninger, vi tilbyder til vores kunder.

Hængeparasollen er også en smule dyrere end de mere almindelige parasoller, som vi sælger. Modeller, vi tilbyder hos Dancover, er lavet og designet i Italien. Det er designer- og kvalitetsvarer, der i denne egenskab også har sin pris.

Hængeparasol

Andre grunde er, at hængeparasollerne er produceret i stærkt og holdbart polyester, akryl eller PVC-stof. Rammen er ligeledes lavet i en kraftig og bæredygtig aluminiums-konstruktion, så parasollen ikke vejer en elefant. Når du køber en hængeparasol hos Dancover, får du et produkt, du kan bruge mange år frem.  Du får så at sige rigtig meget værdi for dine penge.

Share