Foldetelt fra Dancover – den smukke ramme til festen

Festtelt til sommerens fester

Foldetelte fra Dancover er ganske enkelt det ultimative foldetelt, som med en smule øvelse kan opstilles på få minutter. Det er både robust, funktionelt og nemt at opbevare og transportere. Glem alt om udlejning, når du skal holde konfirmation, bryllup eller bare fejre en vigtig begivenhed. Holder du blot 2 fester med dit eget telt, har det tjent sig hjem. Med et foldetelt som f.eks. FleXtents PRO har du altid rammerne klar, så du hurtigt kan opstille et smukt telt, som kan danne rammen om dine gæster og give dem både et hyggeligt sted at være samt læ for sol og kulde. Teltet er nemt at opbevare og transportere, hvis festen ikke skal holdes hjemme hos dig selv.

Den store sommerfest
Er du ved at planlægge en konfirmation, et bryllup eller den store sommerfest, så skal du overveje at få dit helt eget festtelt, så du ikke er afhængig af, at andre skal hjælpe dig med at stille teltet op. De elegante foldetelte fra FleXtents PRO har været på markedet i over 10 år og er i dag førende på det europæiske marked. På Dancover.com kan du få professionel rådgivning af de specialiserede servicemedarbejdere.

Professionel kvalitet
Hos Dancover kan du ud over telte i professionel kvalitet også købe alt det andet til festen – borde, stole, belysning, duge, tallerkener og meget andet, som alt sammen er med til at gøre den særlige dag endnu mere speciel. Foldetelte fra FleXtents PRO er desuden i en kvalitet, så de holder i mange år – det skyldes bl.a. det kraftige aluminiumsstel, de store fodplader og solide forankring. Selve dugen er i stærk polyester med kraftig PVC bagside, som både er vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og vaskbart.

dancovershop.com kan du se det store udvalg af foldetelte i mange størrelser, farver og faconer. Rigtig god fest!

Share