Krukker til haven i letvægtsmaterialer giver mange fordele

Krukker til haven

Dancover tilbyder et stort udvalg af krukker til haven i letvægtsmaterialer i en lang række forskellige farver, faconer og størrelser. De smukke krukker kan gøre en stor forskel i de fleste haver, på terrassen eller inde i huset. Krukkerne har en lang række fordele i forhold til de traditionelle krukker i ler eller cement:
De vejer kun 1/10 i forhold til traditionelle krukker
Krukker i letvægt kan stort set ikke gå i stykker
Letvægtskrukker er ekstremt holdbare
Krukkerne kan tåle temperaturer mellem 60⁰ ned til -50⁰ C
De UV-beskyttede krukker mister ikke farven

Krukker i letvægt ligner traditionelle havekrukker
Dancover giver dig mulighed for at vælge mellem over 70 forskellige krukker i letvægtsmaterialer til haven, så der er alle muligheder for at finde en løsning lige netop til din have eller terrasse på dancovershop.com. Uanset om du foretrækker krukker med et overbevisende look i sten, keramik eller terracotta vil de nye krukker i letvægtsmaterialer helt sikkert være med til at gøre din have endnu smukkere. Krukkerne kan naturligvis både bruges inde og ude, og de vil skabe en fantastisk atmosfære med deres grønne blade og smukke blomster.
Krukkerne findes i to overordnede designs
Dancover har to forskellige typer af krukker – de helt enkle, moderne med lige linjer og de mere klassiske. Begge slags består af letvægtsmaterialer med alle de fordele, som det giver, men uanset hvad du vælger kan du være sikker på, at du vil få krukker i høj kvalitet, som vil gøre en forskel i de fleste haver. I virkeligheden skal man helt tæt på de moderne krukker for at finde ud af, at de rent faktisk består af et andet materiale, end de tunge, gammeldags krukker af ler eller cement, som man måske er vant til.

Krukker fra Italien
Krukkerne er designet og produceret i Italien, der om nogen ved alt om krukker til haven. De består af slagfast genanvendeligt plastic, og det betyder, at de er stort set umulige at ødelægge. De er desuden skabt til at stå ude hele året, selv i hård vinter, da de kan modstå temperaturer fra 60° til -50° C.

Share