Lagertelt – opbevaring eller bare mere plads?

Arbejdstelt

Vi skal som bekendt være omstillingsparate, for det er en foranderlig verden, vi lever i. Rent arbejdsmæssigt kan det betyde, at vi i perioder får behov for ekstra plads til lager eller anden opbevaring – eller måske har vi brug for et ekstra værksted, hvis en stor ordre pludselig går igennem. Det kan også være, at vi skal renovere huset og har behov for et sted at arbejde uden at være afhængig af vejret. Og når det nu er midlertidigt – i en kortere eller længere periode – kan det være en fordel at vælge en fleksibel løsning i form af en telthal eller lagertelt.

Fleksible løsninger fra Dancover
Dancover er Europas førende ekspert og leverandør af telte til alt fra fester, events og professionel brug i form af lagertelte eller telthaller. Du kan bl.a. vælge mellem serier som Arched, Arched Plus, PRO PVC og Titanium. Det er solide, kraftige lagertelte eller telthaller, som kan opstilles hurtigt, når behovet opstår og kan bruges til et utal af formål – bl.a. til opbevaring af maskiner, varer, køretøjer eller andet, som man gerne vil have stående tørt og sikkert. Men et lagertelt kan naturligvis også fungere som en midlertidig arbejdsplads, så man kan stå i tørvejr og arbejde.

Fleksible og overdækkede arbejdspladser

Med et lagertelt har man mulighed for at stå i tørvejr og arbejde f.eks. i forbindelse med en byggeplads, eller hvis man mangler plads på virksomheden. Både udstyr og materialer står tørt og godt, og der er mulighed for at åbne og lukke bl.a. enderne på teltene, så der er nem adgang m.m. Man kan naturligvis montere belysning i teltene.

Professionel rådgivning

dancovershop.com kan du se det store udvalg af lagertelte og opbevaringsmuligheder i alle størrelser fra det lille lager med få varer til kæmpestore telthaller på over 100 kvadratmeter. Uanset hvad dit behov er, så vil det være en god idé at ringe til en af de professionelle servicemedarbejdere på tlf. 7626 7620, for de kan rådgive dig omkring størrelse, materialer og fleksibilitet m.m.

Share