Campingtelt til sommerferien

Pop up telt fra Dancover

Hvis du gerne vil ud at opleve naturen i sommerferien, så er camping en fantastisk måde at komme helt tæt på skov og strand. Mange mennesker bor i byer til daglig og har brug for at komme ud, hvor der er frisk luft og højt til ’loftet’. Med et Easy Camp campingtelt fra Dancover har du alle muligheder for at få en dejlig oplevelse, når du vågner midt i naturen med fuglefløjt, frisk luft og himlen lige oppe over dig. Samtidig vejer teltet næsten ingenting, fordi det er fri for de tunge stænger, der normalt både vejer og tager tid. Dette telt skal blot tages ud af transporttasken, så folder det sig selv ud.

Flere fordele ved Easy Camp Campingtelt
• Hurtigt og nemt at slå op
• Vejer ikke ret meget
• Flot grafisk design
• Plads til 2 personer

Mange slags campingtelte
Ud over det flotte Easy Camp campingtelt kan du finde en lang række andre campingtelte i høj kvalitet hos Dancover. Der er bl.a. en række campingtelte i forskellige størrelser fra det kendte mærke Outwell, men Dancover har også sit eget kvalitetsmærke, som hedder TentZing. Tag f.eks. et campingtelt fra TentZing til 4 personer i høj kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris eller det meget prisbillige Flashtents til 2 personer. Flashtents er et såkaldt POP UP-telt, der folder sig ud helt af sig selv, når man tager det ud af tasken. Hurtigt og nemt, hvis du ikke gider bruge tid og kræfter på at sætte teltet op.

Partytelte til sommerfesten
Dancover er Europas førende leverandør af festtelte og pavilloner til fester og professionelle arrangementer og events, og derfor er det helt naturligt, at der også indgår campingtelte i det store sortiment. Se hele det store udvalg af campingtelte dancovershop.com.

Share