Partytelte – Dancover åbner reservedelsshop

Partytelt holder længere

Et partytelt består af rigtig mange dele, både store og små dele, der som udgangspunkt er produceret til at holde i mange år. Det kan dog ske, at en del bliver væk eller ødelagt, og så står man pludselig med et stort, flot partytelt, som man ikke kan bruge. Det er der heldigvis råd for nu!

Partytelte holder endnu længere med adgang til ny reservedelsshop
dancovershop.dk er det nu blevet langt lettere at købe reservedele til de populære partytelte, som findes i et utal af størrelser og kvaliteter. Det er ikke uden grund, at Dancover i dag er en af Europas førende leverandører af partytelte og opbevaringsløsninger, og nu er det blevet langt lettere at købe reservedele til de gode, langtidsholdbare produkter, som det er værd at passe godt på, for man kan have glæde af dem i mange år. På den nye reservedelsshop på dancovershop.com kan man som kunde selv gå ind og bestille præcis den eller de dele, som man mangler. Det er i første omgang dele til de forskellige stel, som man kan købe her, da man allerede kan købe nye sidevægge og tagduge m.m. på den almindelige shop.

Reservedelsshop gør det nemt og simpelt
Har man brug for en reservedel til sit partytelt går man ganske enkelt ind under den type partytelt, som man har og trykker på ikonet for Reservedele. Man lander så på selve reservedelsshoppen, hvor en række informative tegninger hjælper med at finde frem til præcis den eller de dele, der skal bestilles. Det gør man helt enkelt samme sted og trykker derefter blot Køb nu! Nemmere bliver det ikke. Det har tidligere været ret besværligt at finde frem til disse reservedele til stellet, som kan være helt afgørende for, om partyteltet kan samles og overhovedet bruges. Nu kan du nemt og hurtigt skaffe de reservedele, som du mangler og få glæde af dit partytelt fra Dancover i mange år og bruge det som den perfekte ramme for mange, gode fester.

Kundeservice hjælper gerne
Selv om den nye reservedelsshop er meget logisk og nem at finde rundt i, så kan Dancovers kunder naturligvis stadig ringe til Kundeservice og få hjælp til at bestille den eller de reservedele, som de har brug for. Den gode service gælder også, hvis du er på udkig efter et nyt partytelt til den næste store begivenhed i familien eller på jobbet. Se de mange muligheder på dancovershop.com.

Share