Dancover og Copenhagen Historic Grand Prix

Dancover som sponsor

Dancover har fart på – på alle måder. Dancover er bl.a. blevet kåret som Gazellevirksomhed af Børsen i både 2013 og 2014, de er tilstede med deres e-shop på 28 markedet over hele Europa og så var de med på sidelinjen til Copenhagen Historic Grand Prix. Dancover havde sponseret en række teltløsninger til det store arrangement på Bellahøj i begyndelsen af august. Det klassiske event fik besøg af 33.500 tilskuere, da de klassiske biler m.m. drønede rundt for 15. gang med stor mediebevågenhed.

Dancover har telte til mange formål
Dancover har gennem de sidste 10 år skabt sig en position som en af de førende leverandører af partytelte og foldetelte med især det kendte brand FleXtents som førende brand i Europa. Uanset om Dancover leverer til private kunder eller professionelle brugere eller udlejere, så er kvaliteten i top og funktionaliteten er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Dancover har alt i telte til overdækninger og opbevaring
Dancover havde fornøjelsen at levere en række partytelte til Copenhagen Historic Grand Prix, som både blev brugt til en række sociale arrangementer, men også – lidt utraditionelt – til de smukke, klassiske racerbiler, der naturligvis skulle stå tørt og godt, når de ikke kørte løb. Som det fremgår kan Dancovers partytelte naturligvis både bruges både opbevaring og sociale arrangementer, men hvis man skal bruge en teltløsning decideret til overdækning af f.eks. biler, maskineri eller udstyr, så kan man med fordel vælge en af Dancovers mange opbevarings- og overdækningsløsninger, som Dancover leverer til både private og en lang række forskellige brancher fra industri og håndværk til landbrug m.m. Se både Dancovers udvalg af garagetelte og Carcoons, som er det ypperste indenfor beskyttelse og pleje af bl.a. klassiske biler.

Dancover har et stort udvalg af racingtelte
Dancover har Europas førende brand af foldetelte og leverer FleXtents foldetelte til hele Europa til både professionelle brugere og private. Dancover har gennem mange år specialiseret sig i digital print på vores FleXtents og kan levere foldetelte med print på alle sider og på tagdugen, hvis man har brug for et foldetelt, som virkelig skaber opmærksomhed på en messe, et marked eller ved en produktlancering m.m. I denne forbindelse har Dancover lavet mange telte til racing, hvor det geniale foldetelt er nemt at transportere og kan slås op på blot 60 sekunder! Deltager man f.eks. i et event som Copenhagen Historic Grand Prix er det helt oplagt, at man vælger et FleXtents foldetelt med print, så man kan have alt fra virksomhedens logo og farver til hele illustrationer af både biler og mandskab uden på sit foldetelt. Det skaber både stemning og opmærksomhed. Dancover leverer desuden pop up skilte og beach flag, så du er sikker på ikke at blive overset! På dancovershop.com kan du se, hvordan du kan skabe positiv og maksimal opmærksomhed på dit næste event bl.a. med et FleXtents foldetelt.

Share