Hængeparasoller er det nye sort

Parasol i eksklusivt design

Parasoller er godt at have om sommeren, når man skal bruge skygge for solen. De fleste er os elsker når solen skinner, men det er vigtigt at kunne finde skygge i løbet af dagen. En parasol kan dog også gøre nytte om aftenen, når et tag af kanvas holder duggen væk, så du kan nyde aftenen meget længere. En parasol er også en meget fleksibel løsning, fordi den kan flyttes rundt i haven eller på terrassen efter behov.

Hængeparasoller er meget populære
Hængeparasoller er det nye sort, når det kommer til parasoller. De er både smukke, dekorative og meget nemme at betjene. Hos Dancovershop.com kan du se et stort udvalg af parasoller – fra de klassiske parasoller til de moderne hængeparasoller. Med en elegant parasol kan du tilføje noget på en gang praktisk og smukt til din have eller terrasse. Dancover leverer både parasoller til private kunder og en række professionelle kunder som bl.a. hoteller, restauranter og cafeer.

Hængeparasoller i professionel kvalitet og italiensk design
Dancover er stolte over at kunne præsentere et meget smukt og eksklusivt udvalg af hængeparasoller fremstillet i de bedste materialer og med et moderne firkantet udtryk, som på en meget elegant måde vil samle havemøbler og blive et naturligt samlingspunkt i haven, på terrassen, på cafeen, restauranten, hotellet eller ved en swimmingpool. Parasollerne er både smukke, eksklusive og meget holdbare. De er samtidig meget nemme at betjene trods deres størrelse. Hængeparasollerne er desuden funktionelle, når det handler om at slå dem op og ned, for man behøver ikke flytte møbler m.m., når man slår parasollen sammen.

Hængeparasoller i holdbar kvalitet, der ikke kræver vedligeholdelse
Disse flotte parasoller er resultatet af mange års erfaring med at udvikle og producere parasoller i professionel kvalitet. Det er derfor, der er fokus på hver eneste lille detalje som f.eks. valg af materialer, bevægelige dele og finish. Med en af disse parasoller kan du være sikker på at have et kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af i mange år uden at du skal bruge tid på vedligeholde den. Det er netop på grund af den høje kvalitet, at man ofte kan opleve disse parasoller på restauranter, hoteller og cafeer rundt om i verden. En del private kunder har også valgt denne eksklusive løsning på grund af det smukke look og høje funktionalitet.

Et smukt eksempel
En af de mange smukke hængeparasoller er Palladio Braccio der med frise måler 3,5 x 3,5 meter. Rammen er af lakeret aluminium med træfinish, og den kraftige kanvas er 350g/m2 and vandtæt. Parasollen kan vippes 20° og leveres med en 360° roterende fod uden ballast, der dog kan tilkøbes på dancovershop.com.

Vandtæt og UV-resistent kanvas
Dralon® er hemmeligheden bag de smukke og holdbare parasoller, fordi det handler om tætvævet tysk kvalitet, der ikke lader sollys og regn slippe gennem. Stoffet er UV-resistent, bevarer formen og nemt at rengøre. Derfor er Dralon® det perfekte valg til eksklusive parasoller i høj kvalitet.

Et stort udvalg af parasoller
På Dancovershop.com kan du vælge mellem et stort udvalg a parasoller fra klassiske parasoller til de moderne og meget populære hængeparasoller. Med en smuk parasol kan du tilføje både en elegant og praktisk detalje til din have eller terrasse. På e-shoppen finder du også et stort udvalg af foldetelte og havemøbler som bl.a. sofaer, lænestole, solsenge og meget andet.

Share