Dancover leverer alt til Oktoberfesten – undtagen øl!

Partytelt til Oktoberfesten

Oktoberfest er en årligt tilbagevendende begivenhed, som måske nok er størst i hjemlandet Tyskland og især i Bayern, men Oktoberfest har også spredt sig til andre dele af verden, både rundt om i Europa, men også så langt væk som bl.a. Canada og Brasilien. Her i Europa blev den første Oktoberfest afholdt i 1810 på Theresienwiese i München i forbindelse med fejringen af brylluppet mellem kronprins Ludwig og prinsesse Therese den 12. oktober 1810. Oktoberfest er altså blevet afholdt næsten uafbrudt i over 200 år, og festen i Bayern i Sydtyskland besøges nu af omkring 6 millioner mennesker! Undervejs er festen dog blevet udvidet til at vare fra slutningen af september til et stykke ind i oktober.

Dancover har alt til din Oktoberfest – næsten
Dancover er en af de største leverandører af partytelte, festtelte, foldetelte og øltelte i Europa, og vi har med garanti også et partytelt til dig, hvis du har lyst til at fejre din helt egen Oktoberfest hjemme i haven, på vejen eller måske i din sportsklub eller forening. Dancover har specialiseret sig i partytelte og pavilloner i alle størrelser og forskellige kvaliteter alt efter behov og budget. Fordelen ved at købe sit eget partytelt er naturligvis, at du blot skal holde 2 fester, før din investering har tjent sig hjem i forhold til at leje.

Dancover har meget mere end partytelte…
Til en rigtig Oktoberfest hører naturligvis både foldeborde og bænke, hvis man skal have den rigtige tyrolerstemning frem. Dancover har en række foldeborde, som nemt og hurtigt kan foldes ud, stilles op og pakkes væk igen efter festen. Sammen med de kraftige foldebænke vil foldebordene være perfekte til en ølfest, hvor møblementet skal kunne tåle en sjat øl eller to. Dancover har desuden event foldediske, hvis der skal være servering.

Festartikler til Oktoberfesten
Dancover er leveringsdygtig i mange forskellige festartikler, som bl.a. heatere, belysning og engangsservice, hvis der nu skal serveres en enkelt pølse eller to. De forskellige heatere sørger for varmen i partyteltet, hvis det skulle blive køligt. Belysningen er både praktisk belysning, som man kan bruge til at orientere sig og hyggebelysning i form af lyskæder m.m., som kan skabe en hyggelig stemning i partyteltet. Endelig kan du finde både engangsduge og engangsservice som bl.a. tallerkener, glas og bestik. Bemærk at Dancover har ølglas med skumkant, som naturligvis er oplagt til en Oktoberfest. Prosit!

Share