Dancover og DHL Stafetten – verdens største motionsløb

Dancover i Fælledparken

Dancover deltog i dette års DHL Stafetten 2015 – verdens største motionsløb. Flere end 200.000 mennesker løb i dette års udgave i byer over hele landet. I København deltog Dancover og havde en skøn dag!

Partytelte og FleXtents med print

Det var et fantastisk syn, der mødte os, da vi ankom til eventen! En hel landsby bygget af partytelte og foldetelte og mange tusinde glade mennesker deltog i DHL’s fantastiske event, der finder sted hvert år i en række større byer i Danmark. I år tilbagelagde løberne ca. 1.030.000 kilometre – som svarer til 25 gange rundt om Jorden. Hvert hold bestod af 5 deltagere, der hver løb 5 kilometer.

Dancover holdt til i et FleXtents foldetelt
Dancover betragter DHL’s arrangement som en fantastisk mulighed for at holde en lille firmafest. Hver dag knokler næsten 70 mennesker med at skabe de bedste løsninger for vores mange kunder over hele Europa, men forrige fredag efter arbejde handlede det om festen i Fælledparken, hvor vi stillede vores smukke FleXtents foldetelt op med fuld digital print. Nu handlede det om at løbe hurtigere end de andre afdelinger i Dancover, som stillede med i alt 3 hold a 5 personer. Glem alt om at være en god kollega – nu handlede det om at vinde, for ingen havde lyst til at møde om mandagen og høre på de andres drillerier og pral.

Dancover og DHL Stafetten
Til trods for en smule sund konkurrence, så blev det en fantastisk dag. Der er en helt særlig følelse og stemning ved DHL Stafetten – alle er glade og i godt humør. Uanset om det er dem, der skal løbe eller de mange supportere, så handler det om at hygge sig med motion og lidt god mad. Det er en god mulighed for DHL at vise, at de er et af de få virksomheder, som kan styre logistikken i et arrangement af denne størrelse, og det er en fantastisk mulighed for tusindvis af virksomheder for at holde en lille firmafest og lære sine ansatte og kollegaer lidt bedre at kende.

Partytelte og FleXtents er perfekte til events
Rent fagligt var det spændende for både løberne og supporterne fra Dancover at se Fælledparken omdannet til en landsby af telte og pavilloner. Som en af de største leverandører af partytelte og FleXtents foldetelte i Europa var det sjovt at se størrelser og funktionalitet på de mange telte. De fleste partytelte m.m. var udlejet, men Dancover sælger også en stor del af sine partytelte i professionel kvalitet til netop udlejningsselskaber. Så for Dancover var DHL Stafetten en flot bekræftelse på, hvor fantastisk et partytelt eller et FleXtents er, når det handler om midlertidig plads til fest eller andet – og som læ og skygge for både regn og sol. Så næste gang du skal bruge et partytelt eller et FleXtents foldetelt, så kig forbi Dancovershop.com – og kontakt vores Kundeservice, hvis du har spørgsmål…

Share