Garagetelte – Dancover dækker det hele!

Garagetelte

Garagetelte er en af de meget populære opbevaringsløsninger, når man gerne vil beskytte forskellige ting, men ikke har plads nok i huset. På Dancovershop.com kan du se de mange muligheder for sikker og holdbar opbevaring, når du gerne vil holde din bil, båd, motorcykel, jetski eller andre fritidskøretøjer, maskiner, varer eller havemøbler pæne, rene og tørre. Dancover er den førende leverandør af partytelte og FleXtents foldetelte, og vi har desuden et imponerende udvalg af opbevarings- og overdækningsløsninger til både private og professionelle.

Garagetelte til opbevaring af både store og små ting
Dancovershop.com vil du finde ud af, at vi faktisk har opbevaringsløsninger for stort set alt – vi har fleksible garagetelte, bådtelte, telte til autocampere, arbejdstelte, MC garagetelte, overdækninger til biler og motorcykler, overtræk til havemøbler og presenninger til stort set alle formål – både til private kunder og professionelle inden for forskellige brancher.

Garagetelte
Fleksible løsninger som vores garagetelte i en lang række forskellige størrelser er perfekt, når man gerne vil passe godt på sin bil, men ikke har et fast sted at parkere den. Med et garagetelt kan du opbevare din bil næsten alle steder, så den er beskyttet mod regn, faldende blade og støv m.m. Garageteltene kan fås i en række forskellige størrelser afhængig af størrelsen på din bil eller hvis du har brug for at opbevare flere biler. Er du den stolte ejer af en luksusbil eller en veteranbil, bør du nok se nærmere på vores lækre CarCoons og Bike Bubbles, som kan beskytte dit dyrebare køretøj ud over det sædvanlige.

Garagetelte i mange størrelser

Med størrelser helt ned til ca. 1.5×2.5 m og op til 4×8 m og større endnu kan Dancovers garagetelte med garanti dække det meste – de kan sættes op på selv meget lidt plads, og de større garagetelte kan beskytte flere biler og større maskineri m.m. Alle vores garagetelte har god hovedhøjde og god plads ved åbningerne, så man nemt og hurtigt kan komme ind og ud.

Dancovers garagetelte består af UV-modstandsdygtigt og flammehæmmende PVC eller PE presenning, som er helt vandtæt. Vælg mellem kridhvid, elegant grå eller naturlig skovgrøn, så dit garagetelt naturligt kan gå i et med omgivelserne. Jordskørt og et kraftigt gulv som tilkøb kan sikre dig endnu bedre beskyttelse mod vand og fugt uanset hvor slemt vejret bliver. De galvaniserede stålrør med en god rustbeskyttende overfladebehandling er nemme at samle og montere og giver et stabilt, solidt, holdbart og meget økonomisk alternativ til en fast bygning.

Presenning
Dancover er den førende leverandør af solide presenninger til ethvert formal og behov. Vi tilbyder presenninger til alt inden for byggeri, landbrug og industri, men også til private. Vi har desuden forskellige bådepresenninger specielt udviklet til at passe godt på din båd, når den er på land. Det store professionelle udvalg af presenninger byder på mange forskellige størrelser, farver, holdbarhed og vægt. Dancover kan levere alt fra letvægtspresenninger PE 65 g til kraftige PVC 750 g presenninger. Du kan finde presenninger i farverne hvid, grå, grøn og blå og gennemsigtigt (netarmeret) alt efter hvilken presenning, du har brug for.

Share