Bådtelte – kan også beskytte campingvognen m.m.

Bådtelte til både og campingvognen

Bådtelte er som ordet antyder beregnet til at opbevare både i. De høje, solide telte er skabt til mange, forskellige slags bådtyper, som har brug for at stå beskyttet mod vind og vejr, når de er løftet på land for vinteren. Bådtelte fra Dancover er rummelige, så du f.eks. kan arbejde på din båd hen over vinteren og om foråret, så den er helt klar til at komme i vandet igen, når tid er. Har du en campingvogn eller en camper kan et bådtelt ofte være den optimale løsning på grund af den store højde og rummelighed.

Bådtelte beskytter dit dyre ‘legetøj’
Bådtelte er blot en lille udgift i forhold til langt de fleste både, som koster mange penge. Men uanset hvilken slags båd, du har, så vil du sikkert gerne passe godt på den, og til det formål finder du ikke noget bedre end et solidt bådtelt, som kan holde din båd eller ’legetøj’ tørt og flot hen over vinteren. Hvis du har en campingvogn, kan de fleste modeller også være i et af de store bådtelte, men et bådtelt kan naturligvis også bruges til mange andre ting, der skal opbevares tørt og godt – maskiner, udstyr eller andet, som det måske kan være svært at finde plads til andre steder. Endnu en fordel ved de flotte og solide bådtelte er, at de i sagens natur er meget fleksible og kan flyttes, hvis der er behov for at stille det op et andet sted. Du kan vælge at stille bådteltet op derhjemme, hvis du har plads eller på havnen, hvis det er en mulighed. Uanset står din båd sikkert og godt.

Bådtelte er både rummelige og holdbare
Bådtelte fra Dancover fås bl.a. i kraftig galvaniseret stålstel og kraftig 600g/m2 PVC tag- og sidedug. Der er god plads til at komme ind og ud, og du kan vælge modeller, hvor du har plads til at arbejde på båden hen over vinterhalvåret, så du er helt klar, når båden skal i vandet igen til foråret. Med bådteltet følger kraftige jordspyd til sikring af teltet, så man kan sove roligt om natten, selv når det blæser. Se de mange muligheder for at finde et bådtelt, der passer præcis til dine behov på Dancovershop.com.

Bådtelte fås også i en lettere udgave
Bådtelte er i de fleste tilfælde den bedste løsning, men mindre kan nogle gange også gøre det. På dancovershop.com kan du f.eks. finde en række A-bådstativer og presenninger, som også vil yde en fin beskyttelse til din båd. Den dækker ikke i samme grad som et bådtelt, men sørger også for at din båd står beskyttet for regn, fugleklatter, blade og så videre. En fordel ved A-bådstativer er både pris og fleksibilitet, da de er endnu nemmere at flytte end bådteltene.

Share