Belysning skaber stemning i en mørk tid

Belysning til inde og ude

Belysning gør ganske enkelt en enorm forskel for os mennesker – både i vores hjem og udenfor. Det gælder både når man bruger belysning til at holde fest, til hverdag eller almindelig hygge. Det siger sig selv, at især omkring jul bruger vi meget lys til at fejre højtiden og holde mørket på afstand. Hos Dancover har vi et stort udvalg af mange forskellige slags belysning, der kan være med til at skabe den rette stemning i den mørke tid, som de kommende måneder er.

Belysning til udendørs brug

Belysning kan være meget forskelligt; både når det gælder udformningen af selve lampen, lyskæden eller noget helt tredje, men selve lyset er også mange forskellige ting. Skal det f.eks. være LED, som er strømbesparende – og er der fokus på kvaliteten af lyset, som kan give sig udtryk i, om man vælger koldt og varmt lys, og måske går man op i begreber som lumen og Kelvin og andre tekniske ting. De fleste er nu mest interesseret i den stemning, som f.eks. en lyskæde eller anden lyskilde kan skabe enten indenfor eller udendørs.

Belysning fra Dancover

Belysning fylder en del i Dancovers store sortiment, fordi vi ved, hvor stor betydning lys har til bl.a. festlige lejligheder. Skal man pynte et partytelt eller selskabslokale op til fest, skal man bl.a. bruge forskellige lyskilder, så man kan skabe lige netop den stemning, der passer til lejligheden. Det kan være en dæmpet, intim belysning eller en belysning, der brager igennem og virkelig oplyser det hele. Dancover har også diskolys, når der skal danses – med diskokugle og laser m.m. Om vinteren er det nemt at skabe en unik stemning ved at hænge forskellige slags lyskilder op enten indenfor, udenfor eller begge dele, hvis man har mulighed for det. På dancovershop.dk finder du det meste belysning til dette formål.

Belysning til de mørke måneder

Belysning kan både skabe en fantastisk stemning, hvis man placerer det de rigtige steder, men belysning kan også helt lavpraktisk fungere som orienteringslys. Hos Dancover finder du alt fra parasollys og reblys til mange forskellige lyskæder som bl.a. Happylights og Cottonballs samt LED-kuber med forskellige farver og multifunktion. Du kan også få forskellige dekorationstræer, som vil være smukke næsten uanset, hvor du vælger at placere dem. Dancovers belysning giver dig kort sagt alle muligheder for at skabe en dejlig stemning, og vælger du nogle af de mange LED-løsninger, kan du oplyse vinteren uden at få dårlig samvittighed eller en kæmpe elregning. Tjek Dancovershop.com og husk at du altid kan ringe til os på tlf. 70 26 76 20, hvis du har spørgsmål omkring belysning eller noget andet. Vores Xperter sidder klar til at hjælpe dig – enten via telefonen eller via e-mail, Skype eller Chat.

Share