Nødhjælpstelte og udstyr fra Dancover

Nødhjælpstelte og udstyr fra Dancover

Nødhjælpetelte er i høj kurs i det meste af verden på grund af den enorme migration, vi oplever i disse år. Regeringer rundt om i verden forsøger at tackle denne enorme udfordring, men alene antallet af flygtninge gør det umuligt at behandle hver eneste sag hurtigt nok. Det er derfor, vi har set flygtningelejre dukke op rundt om på en næsten daglig basis, hvor der bor mennesker i forskellige slags telte, mens de afventer en mere permanent løsning på deres indkvartering og liv generelt. Dancover har allerede fået lov at levere en del nødhjælpsudstyr til flere nødhjælpsorganisationer i form af telte og andet nødhjælpsudstyr.

Nødhjælpstelte som en midlertidig løsning

Nødhjælpstelte vil naturligvis ikke løse problemer på den lange bane. Men her og nu kan de gøre hverdagen tålelig for de mange tusinde mennesker på flugt i håbet om et bedre liv et sted i Europa eller andre steder. Dancover har over 10 års erfaring med at udvikle og producere telte til mange forskellige formål. Det er derfor, vi kan se muligheden for at kombinere vores produkter med behovet for midlertidig indkvartering for de mange tusinder af flygtninge. Og selv om vinteren i Europa kan være kold, vil vores telte fungere fint, hvis man stiller dem op inde i f.eks. en hangar, en fabrik, sportshal eller anden stor bygning, hvor teltene vil være væk fra kulden, men stadig i stand til at sikre en smule privatliv for den enkelte familie eller gruppe af flygtninge.

Nødhjælpstelte og andet relevant nødhjælpsudstyr

Nødhjælpstelte er en vigtig del af den vanskelige opgave at hjælpe flygtninge. Du har dog brug for en del mere nødhjælpsudstyr, hvis du skal oprette en midlertidig indkvartering. Ting som solide borde, stole, bænke og gulv af PE eller træ. Hos Dancover har vi et stort udvalg af praktiske og solide stabelstole, foldestole, foldeborde og bænke. Vi har også praktiske gulvløsninger til vores telte m.m. i solidt og praktisk PE med et effektivt og fleksibelt klik-system. Desuden har Dancover et stort udvalg af store opbevaringstelte til opbevaring af fødevarer, køretøjer og andet udstyr. I denne sammenhæng vil de store telte og telthaller fungere fint som midlertidige kontorer til administrationen, sundhedsmæssige formål, spiseområde, sport eller sociale arrangementer. Her kan du se de forskellige nødhjælpstelte og andet udstyr: http://www.dancovershop.com/dk/products/relief.aspx

 

Share