Total Party Solutions – Dancover One-Stop-Shopping

Festartikler

Skal du holde en fest Nytårsaften i år? Eller en anden fest eller et event på et tidspunkt? Har du nok borde og stole til dine gæster? Eller hvad med dekorationer og belysning? Og hvorfor ikke købe engangsservice i den samme shop og få det hele leveret lige til døren? Spar både tid og penge og køb alt hvad du skal bruge til festen på Dancovershop.com. Vores Total Party Solution har alt, hvad du skal bruge til at holde et brag af en fest – Nytårsaften eller på et andet tidspunkt.

Festartikler til både fester og arrangementer

Dancovershop.com kan du få en lang række festartikler som for eksempel belysning, reblys, diskolys, fantastisk LED-belysning og LED-møbler med smukke farver og flotte effekter. De imponerende LED-møbler vil fascinere dine gæster og skabe den perfekte feststemning. Skal du holde fest Nytårsaften vil det flotte diskolys sæt skabe den helt rigtige stemning på dansegulvet med både strobelys, diskokugle og diskolysorgel med hhv. 3 og 6 farvede spots. Få endnu mere stemning Nytårsaften ved at blæse ikke-giftig røg ud på dansegulvet ved hjælp af den lille men effektive røgmaskine, som kan få alle til at føle, at de befinder sig på et rigtigt diskotek.

Engangsservice sparer både tid og penge

Du kan også få basisprodukter som engangsservice bl.a. tallerkener, glas, krus, bestik, duge, servietter og smukke guirlander og bordpynt. Ved at bruge miljøvenligt engangsservice kan du spare dig selv for en masse oprydning og opvask. I kombination med vores komfortable foldestole og praktiske foldeborde vil du være i stand til at holde en fest i flot stil. Med nogle af de smukke lyskæder og andet bordpynt kan du også dække et smukt bord.

One-Stop-Shopping hos Dancovershop.com    

Med Dancovers Total Party Solution One-Stop-Shopping behøver du kun handle ét sted, næste gang du skal holde en fest eller et arrangement – privat eller professionelt. Se de mange muligheder i shoppen, hvis du skal holde fest Nytårsaften eller på et andet tidspunkt. Rigtig godt nytår!

Share