Partytelt passer perfekt til forårets konfirmationer

Partytelte og stole og borde

Partytelte fås i uendelig mange størrelser og kvaliteter, så uanset om I har et stramt budget til jeres kommende konfirmation eller den skal have ‘hele armen’, så kan man altid få et partytelt, der passer til den store dag. Mangler man kvadratmetre til at holde sin konfirmation, er et partytelt oplagt, da man kan stille det op stort set alle vegne. Med et partytelt i god kvalitet sidder man i ly for regn og blæst, og er man heldig og solen skinner, så sidder man behageligt i skygge. Dancover har et stort udvalg af partytelte, som alle kan bruges til festlige lejligheder uanset om man bare skal være de nærmeste 15-20 mennesker eller man gerne vil se rigtig mange mennesker samlet. Partytelte fås til over 100 mennesker, og skal festen være endnu større kan man kombinere sig til endnu større arealer i læ og skygge.

Partytelte skal ejes og ikke lejes

Partytelte bliver i mange tilfælde lejet, når man skal holde f.eks. en konfirmation, men et ganske simpelt regnestykke viser, at det i de fleste tilfælde langt bedre kan betale sig at købe sit partytelt frem for at leje det. Hvis man blot skal holde 2-3 fester i løbet af et par år, giver det fin mening at investere i sit helt eget partytelt. På den måde har man altid sit partytelt liggende klar, det er nemt at opbevare, og man er ikke afhængig af andre, der skal komme og stille det op.

Partytelte og alt det andet, som skal bruges til den store dag

Partytelte danner helt naturligt rammen om festen, men man skal også bruge en masse andre ting, som bl.a. borde, stole, duge, borddekorationer, belysning, opvarmning etc. På Dancovershop.com finder du alt til den store dag. Du kan bl.a. finde foldeborde, klapstole, stabelstole, forskellige papirvarer som duge, bordløbere, servietter og guirlander m.m. Der er desuden et stort udvalg i belysning til både inde og ude samt varmeapparater, så festen ikke går ’kold’ på et tidspunkt ud på aftenen.

Partytelte i alle størrelser og med stor fleksibilitet

Partytelte kan både bruges til konfirmation og alle andre former for fester og events. Som nævnt kan man få partytelte til ganske få mennesker og op til kæmpestore partytelte, hvor man kan samle over 100 gæster. Dancover har på grund af sin mangeårige erfaring med partytelte udviklet markedets mest fleksible partytelt, CombiTents®, som er opdelt i sektioner. Det geniale ved denne form for fleksibelt partytelt er, at man kun opstiller det antal sektioner, man skal bruge. Skal man f.eks. holde konfirmation for 60 mennesker, bruger man alle 4 eller 5 sektioner, men skal man ’bare’ holde grillfest senere på sommeren for familien, kan man nøjes med 2-3 sektioner. Det giver både frihed og god mening!

Share