Partytelte til sommerens store fester og events

Partytelte er fleksible og smukke

Partytelte passer perfekt til sommerens store fester, når man skal bruge en masse ekstra kvadratmeter til at sørge godt for sine gæster. Man kan få partytelte i mange størrelser, så uanset om du kun skal invitere de nærmeste, eller du virkelig skal samle mange mennesker til en vigtig begivenhed, så kan du finde et partytelt, der passer. Er du i gang med at planlægge en stor begivenhed hen over sommeren, så er det en god idé at sikre dig dit eget partytelt, så du altid har teltet klar, når du skal i gang med at gøre klar til den store dag.

Partytelte skal ejes og ikke lejes

Partytelte er noget, som mange regner med at leje til en særlig lejlighed. Men et lille regnestykke gør det hurtigt klart og tydeligt, at der er penge at spare, hvis man i stedet for investere i et partytelt. På den måde behøver man nemlig ikke bruge penge på at leje igen, næste gang man skal holde noget, der kræver ekstra plads i form af et partytelt. Bruger du blot dit eget partytelt 2-4 gange alt efter købsprisen, har du sparet penge i forhold til at leje. Derfra er det ren fortjeneste, hver gang man kan bruge sit eget partytelt til fødselsdage eller andet vigtigt i familien m.m. Endnu en fordel er, at du nemt og hurtigt kan stille dit eget partytelt op, hvis I pludseligt finder på at holde en fest m.m. Jeres helt eget partytelt er jo klar til brug!

Partytelte danner rammen, men kan ikke klare sig alene

Partyteltet danner en smuk og festlig ramme for din fest eller event, men selv med et kvalitetstelt skal du bruge en del andet udstyr for at det hele går op i en højere enhed – borde, stole, duge, dekorationer og belysning m.m. Alt det kan du finde på Dancovershop.com. Vi er den førende leverandør af partytelte i Europa, og i den forbindelse har vi meget naturligt også det meste af alt det andet, som skal bruges til fest og andre arrangementer. Vi har bl.a. stabel- og foldestole i professionel kvalitet og solide foldeborde, som er nemme at stille op, folde sammen og opbevare. Desuden har vi et stort udvalg af teltdrapering, som kan forvandle et helt almindeligt partytelt til en romantisk oplevelse med bløde folder og fantastisk lys.

Partytelte og festløsninger skaber et brag af en fest

Partytelte som er smukt dekorerede og med borde og stole med f.eks. strækovertræk og smukke duge med pynt gør hele starten på en fest til en uforglemmelig oplevelse – og gør det festligt hele vejen igennem. Når man træder ind i et smukt partytelt og ser stole med strækovertræk og måske sløjfer, smukke duge og farvekoordinerede dekorationer og den rette belysning, så ved man, at værterne vil en det bedste. På Dancovershop.com finder du næsten alt til festen eller hvis du skal arrangere en eller anden form for event, hvor det handler om at gøre gæster eller deltagere glade og få dem til at nyde begivenheden.

Partytelte fås i mange forskellige størrelser – også som de fleksible CombiTents©

Partytelte fås i uendelig mange størrelser, så det er altid muligt at finde et telt i den rigtige størrelse, uanset hvor mange gæster man gerne vil invitere. En udfordring kan være at vælge et partytelt, så man både kan bruge det til det store bryllup og måske til knap så store begivenheder senere med langt færre gæster. Hos Dancover har vi løst denne udfordring ved at skabe det innovative og fleksible CombiTents©, hvor du kan få helt op til 5 partytelte i ét, så du altid har mulighed for at opstille et partytelt i præcis den størrelse, du skal bruge. Se mere om det geniale CombiTents© og alle de andre partytelte m.m. på dancovershop.com.

Share