Høstfest – det perfekte sted til et FleXtents foldetelt

Høstfest er perfekt til foldetelte

Om efteråret nyder vi den overflod af frugt og grøntsager, som har vokset hele sommeren og endelig er klar til at blive høstet, spist eller forarbejdet. Nu kan vi endelig nyde de mange afgrøder og glæde sig over de mange vitaminer og gode smagsoplevelser. Skal du deltage i en af de mange høstfester eller markeder, skal du måske overveje et FleXtents foldetelt som din stand på markedet. Det innovative og holdbare FleXtents foldetelt vil både være et elegant og praktisk telt, som kan beskytte dig og dine varer mod både regn, vind og sol.

FleXtents foldetelte til høstfester og efterårsmarkeder

I mange år har der været tradition for at afholde høstfester og efterårsmarkeder. Her kan man som professionel avler eller landmand deltage og møde sine kunder. Her har du mulighed for at sælge dine produkter som frisk frugt, grøntsager eller bearbejdede produkter som syltetøj, chutneyer, honning og meget andet. Når du først har et FleXtents foldetelt, kan du nemt opbevare, transportere og opstille dit foldetelt på de forskellige markeder om efteråret og resten af året. Når du skal købe et FleXtents foldetelt, kan du vælge mellem et meget stort antal forskellige størrelser, designs og farver, så du kan få præcis det foldetelt, du gerne vil have. Dancover tilbyder både en lettere udgave af det populære foldetelt til de, der kun deltager på markeder en enkelt gang eller to om året – eller en mere professionel udgave til de halv- og helprofessionelle, der skal bruge et foldetelt, der kan tåle at blive stillet op og taget ned jævnligt. Du kan naturligvis både bruge dit FleXtents foldetelt på høstfester, markeder og derhjemme ved siden af vejen eller på gårdspladsen m.v. alt efter hvor du gerne vil møde dine kunder.

Dancover tilbyder over 1200 variationer af FleXtents foldetelt

FleXtents foldeteltet fra Dancover er tilgængeligt i over 1230 forskellige varianter. Det vil sige, at du kan få præcis det foldetelt, du gerne vil have. FleXtents foldeteltet er fremragende til høstfester – og alle andre begivenheder, hvor du skal bruge et innovativt og praktisk foldetelt. Ønsker du fuld opmærksomhed til den kommende høstfest eller anden begivenhed, skal du overveje at købe et foldetelt med digital print. Så kan dine kunder se dit logo, budskab eller smukke grafik trykt på dit foldetelt.

Share