Dancover har alt det vigtige udstyr til jul

Udstyr til julen

Det er snart jul – og det betyder en lang række hyggelige begivenheder og sammenkomster med venner og familie. Har du alt det udstyr, du skal bruge for at tage godt imod og få dine gæster til at føle sig velkomne? Har du nok borde og stole til dine middage? Skal du bruge duge eller bordovertræk? Hvad med belysning og dekorationer for at skabe den rette stemning både indendørs og udendørs? Hvis ikke, så tilbyder Dancover et stort udvalg af udstyr til jul, som kan være med til at gøre dine arrangementer til en succes med komfortable stole, smukke borde og dekorationer, der glitrer og glimter.

Foldeborde og klapstole til din julefest

Dancover tilbyder et stort udvalg af klapborde, stabelstole og klapstole. Foldebordene og de forskellige slags stole er i kraftig kvalitet og yderst holdbare. De er samtidig nemme at slå op og sammen igen, stable samt nemme at opbevare, når de ikke er i brug. Har du brug for ekstra borde og stole til den kommende højtid, så er de forskellige stole og borde nemme at opbevare, så de kan stilles væk og være klar til nye events i fremtiden. Vælg mellem runde eller firkantede klapborde, klapstole eller stabelstole – en del af dem i et smukt og elegant italiensk design, der gør dem velegnede til både events og hverdagsbrug omkring et spisebord eller i en café m.m. Bruger du borde og stole i en professionel sammenhæng, har vi også solide bord- og stolevogne, der gør det nemt at opbevare og flytte rundt på mange stole og borde. De fleste af vores party- og eventmøbler er i en kraftig udlejningskvalitet, som gør, at de kan holde til utallige events. Vi tilbyder desuden en række Festpakker, så du har mulighed for at vælge et sæt med f.eks. bord og seks stole til en meget konkurrencedygtig pris.

Julebelysning skaber den perfekte stemning

Belysning er altafgørende omkring jul og i de kolde, mørke vintermåneder generelt. Vi tilbyder et bredt udvalg af julebelysning til brug både indendørs og udendørs. Vælg mellem LED lystræer, reblys, julelys til flagstang, lyskæder med pærer eller bomuldskugler og meget andet. Med den rette mængde af julelys vil du og dine gæster føle jer behageligt til mode, og alle vil nyde det fantastiske lys hver eneste dag gennem hele højtiden og videre.

Mere udstyr til jul  

Udover borde, stole og belysning kan du få elegante strækbetræk til dine stole og borde, almindeligt stolebetræk, sløjfer, duge, bordløbere og forskellige dekorationer både til bordet og mere generelt. Har du spørgsmål om vores udstyr til jul, er du altid velkommen til at kontakte vores Xperter på Dancovershop.com.

Share