Julebelysning skaber den perfekte julestemning

Lulelys skaber julestemningen

Lys er en vigtig del af julestemningen – strålende lys, varmt lys, lys i forskellige farver, skinnende og blinkende lys. Når det er mørkt og koldt udenfor, elsker vi at sætte mere lys op både inde og ude, især julelys. Dette smukke og varme lys er en afgørende del af julestemningen og den følelse, som vi elsker og længes efter hvert år. Du behøver heldigvis ikke undvære disse julelys, fordi Dancover tilbyder et stort udvalg af den smukkeste julebelysning. Dancover tilbyder det hidtil største udvalg af julebelysning samt en lang række tilbehør til højtiden. Du kan gå på indkøb i den særlige X-Mas Shop, der bugner af skønne ting til julen. Du finder den her:  http://www.dancovershop.com/dk/products/jul.aspx

Velkommen til Dancovers X-mas Shop

Dancover tilbyder et stort udvalg af smuk og elegant julebelysning som bl.a. lyskæder, reblys i mange farver og med spændende effekter, lyskæder med bomuldskugler, guirlander med kunstig gran, juletræer, istap lyskæde, LED gardiner og meget andet. Bemærk venligst, at samtlige lysprodukter er LED, den fantastiske energibesparende teknologi, som lader dig dekorere fuldt ud til både jul og resten af vinteren uden at du behøver bekymre dig om elregningen. LED giver dig samtidig mulighed for at nyde de forskellige dekorationer med en række forskelligt lys:  varmt, hvidt lys, blåt lys, rødt lys, samt mangefarvet lys med effekt. En del af vores lysdekorationer har indbygget timer-funktion, som giver dig mulighed for at nyde lys og stemning 4 eller 8 timer hver dag uden at du behøver bekymre dig om at slukke lyset på et tidspunkt. Timeren vil ganske enkelt slukke for lyset og tænde det igen næste aften. Nemt og energibesparende.

Julebelysning til brug udendørs   

Mange af de smukke lysdekorationer fra Dancover er blevet godkendt til udendørs brug. Det giver dig mulighed for at forvandle din have, terrasse, indkørsel og området omkring hoveddøren til en lysende drøm. De resterende lysdekorationer – inklusiv de der er til udendørs brug – kan forandre dit hjem til det perfekte sted at opholde sig i løbet af julen og skabe den helt særlige stemning, som vi elsker omkring jul. Med vores mange forskellige lysdekorationer med batteri – som de forskellige lyskæder, LED hjerter og stjerner og vores elegante bloklys med blafrende effekt eller bevægelig flamme – kan du skabe en fantastisk stemning indendørs – uden at du behøver bekymre dig om forlængerledninger, dårligt indeklima eller brandfare.

Julelys og andet tilbehør til julefesten
Julebelysning fra Dancover omfatter også de smukke og genopladelige LED kuber og kugler med forskellige farver og fascinerende effekter. Fordi det er muligt at oplade LED kuglerne og LED kuberne, behøver du ikke spekulere over ledninger og stik til festen. Du stiller bare LED lysprodukterne, præcis hvor du vil for at opnå den optimale effekt. Uanset om du skal stå for din egen julefest eller arrangere et event på arbejdet, så gør Dancovers store udvalg af LED lysprodukter det muligt for dig at skabe en magisk stemning, der oser af jul. Dancover kan desuden tilbyde en masse uundværligt tilbehør som f.eks. foldeborde, foldestole, klapstole, duge, engangsservice, gulvløsninger, tæpper og meget andet, som kan være med til at bidrage til den gode julestemning.

Share