Bord/bænkesæt til mange slags fester

Bord/bænkesæt er holdbart og stærkt

Bord/bænkesæt passer perfekt til de fleste fester og sammenkomster. Selv om mange måske forbinder det ikoniske bord/bænkesæt med de populære Oktoberfester i Tyskland og mange andre steder, så kan det fleksible bord/bænkesæt naturligvis bruges til langt de fleste fester og events – fra børnenes fødselsdage til et event på arbejdspladsen eller i sportsklubben. Bord/bænkesættet i professionel udlejningskvalitet kan opstilles på ingen tid, det fylder ikke ret meget, når det er slået sammen og er både solidt og praktisk, da du kan anvende det både indendørs og udendørs.

Bord/bænkesæt i FSC – certificeret plantagetræ  

Dancover tilbyder bl.a. et kraftigt og elegant bord/bænkesæt i FSC-certificeret træ – et bevis på ansvarlig skovdrift. Bord/bænkesættet kan fås i forskellige størrelser og er nemme at opbevare på grund af de foldbare ben på både bordet og bænkene. Dette solide og holdbare bord med bænke skaber en ganske særlig stemning til fødselsdage, vejfester, grillfester og andre begivenheder, hvor du gerne vil sidde lidt tættere og ansigt til ansigt, end det er tilfældet med enkelte stole. Det er utrolig hyggeligt, og vil bidrage positivt til den overordnede stemning ved festen. Fordi du kan bruge bord/bænkesættet både indendørs og udendørs har du alle muligheder for at få en masse ud af dit praktiske bord/bænkesæt.

Bord/bænkesæt til mange mennesker og vigtige events

Bord/bænkesæt kan bruges til alle slags events uanset størrelsen og antallet af gæster – den lille familiesammenkomst med blot et enkelt bord/bænkesæt op til de store events med mange hundrede gæster og mange bord/bænkesæt. Skal du håndtere mange bord/bænkesæt ad gangen? Så tilbyder Dancover bl.a. en kraftig bord- og stolevogn, som gør det nemt at flytte og opbevare mange bord/bænkesæt.

Foldeborde og bænke

Hvis du føler, at det kraftige bord/bænkesæt er lidt for voldsomt til netop dit event eller arrangement, så tilbyder vi andre løsninger med nogle af de samme fordele. Vores elegante letvægtsklapborde med bordplade i HDPE (High-density polyethen) og et kraftigt understel i pulverlakeret stål har den samme funktionalitet som vores borde/bænkesæt – og du kan naturligvis få bænke til i samme stil. Foretrækker du disse lettere varianter af folde- eller klapborde og foldebænke tilbyder vi forskellige Festpakker med f.eks. et bord og to bænke til en meget konkurrencedygtig pris. Uanset hvilken slags bord og bænke, du foretrækker, er de alle i kraftig udlejningskvalitet og er beregnet til at blive brugt til både fest og ballade – og så er de alle nemme at håndtere og opbevare.

Personlig service og vejledning

Bemærk venligst, at Dancovershop.com tilbyder et stort udvalg af produkter til fester og events. Du er altid velkommen til at kontakte vores Xperter, hvis du har spørgsmål om vores bord/bænkesæt eller andre festprodukter. Du finder kontaktinformationer på dancovershop.com.

Share