Havepavilloner skaber de perfekte rammer

Havepavilloner til mange formål

Havepavilloner skaber en helt særlig rolig og romantisk stemning, uanset hvor du placerer den – på terrassen, et sted i haven eller i en gårdhave. Den enkle og alligevel stærke konstruktion yder både skygge og læ for regn og vind – det oplagte sted til at slappe af og samles til en udendørs hyggestund med venner og familie.

Stil et bord og nogle stole – og måske en liggestol derind og nyd udsigten, læs en bog, lyt til musik eller snup dig en lur i skyggen. En havepavillon er også det perfekte sted til en frokost eller middag, hvor du kan komme ind i skyggen uden at gå glip af lyset.

Havepavilloner til mange forskellige formål

Havepavillonerne fra Dancover findes i en lang række forskellige designs og passer til forskellige formål. Du kan vælge en af de klassiske havepavilloner i aluminium og med et tag af polykarbonat-plader, som giver dig et vandtæt, fast og holdbart tag uden at du behøver savne dagslyset, når du befinder dig inde i pavillonen. De klassiske havepavilloner har desuden mange smukke detaljer.

Havepavilloner til midlertidigt brug

Dancover tilbyder en række ‘blødere’ pavilloner i stål og med et cover i polyester med PVC-coating på bagsiden. Disse pavilloner fungerer perfekt til bryllupper, grillarrangementer og andre private sammenkomster eller til mere formelle og professionelle events. Du kan bruge pavillonerne kun med tagdugen monteret eller vælge at påsætte en eller flere sidevægge alt efter vejret og arrangementets karakter.

Havepavilloner fra UNICO partytelt-serien  

Vores UNICO partytelte fungerer også fremragende som havepavilloner til de fleste fester, sammenkomster og events. De forskellige smukke og stærke farver vil se fantastiske ud i de fleste haver og skabe elegante rammer for både en hyggelig grillaften og mere højtidelige arrangementer.

Havepavilloner med endnu mere stemning

Dancover tilbyder et stort udvalg af belysning, som kan få de forskellige havepavilloner til at tage sig endnu mere smukke og romantiske ud – især efter mørkets frembrud. Besøg Dancovershop.com og se de mange havepavilloner, vores belysning og øvrige festartikler.

Share