Loungesæt i højeste kvalitet til markedets laveste pris!

Polyrattan loungesæt

Det elegante og vedligeholdelsesfrie polyrattan loungesæt Key Largo er det oplagte valg, når man gerne vil leve det gode liv på terrassen, i haven eller ved siden af poolen. Nyd livet med dette polyrattan loungesæt i bedste kvalitet fra Dancover – lige nu til en helt utrolig lav pris!

Elegant loungesæt i høj kvalitet til en særdeles spændende pris

Det komfortable og elegante Key Largo loungesæt i polyrattan giver dig en moderne, vejrbestandig hjørnesofa med plads til 3-5 personer eller bare med rigtig god plads til at smide fødderne op – helt perfekt til en dag ude på terrassen eller en behagelig aften sammen med venner og familie. Loungesættet indeholder desuden et kvadratisk polyrattan sofabord i vedligeholdelsesfrit, fladt PE flet. Sofabordet har en bordplade a 5mm glas, som sørger for en elegant, moderne og stabil overflade. Sofaen har store, bløde og komfortable hynder, som kan håndvaskes. CosyLifeStyle™ by Dancover er en eksklusiv serie af havemøbler og tilbehør i vedligeholdelsesfrie materialer og et let, moderne design.

Vedligeholdelsesfri komfort de næste mange år   

Det elegante Key Largo polyrattan loungesæt er fremstillet af klassisk, vedligeholdelsesfrit polyrattan og er udstyret med store, bløde hynder. Det moderne og holdbare loungesæt vil se fantastisk ud i din have eller på din terrasse. Der er plads til 3-5 personer, eller du kan vælge at nyde den bløde og rummelige sofa helt alene. Det medfølgende sofabord i polyrattan passer perfekt til sofaen.

Nyd dit loungesæt i endnu længere tid med lidt omsorg

Det elegante Key Largo loungesæt er nemt at samle og vil give dig et elegant loungesæt de næste mange år – især hvis du tager hynderne ind, når det regner og måske dækker sofaen over, når du ikke bruger den – i det mindste om vinteren. Hvis du vil passe endnu bedre på dit loungesæt, kan du tage det ind og opbevare det et tørt sted om vinteren. Har du ikke plads til at opbevare det indenfor, kan du blot lade sættet stå ude – det solide polyrattan i bedste kvalitet er vejrbestandigt og kan tåle al slags vejr. Du kan lade sofa og bordet stå ude i både sol, regn og frostvejr. Det eneste vedligeholdelse, dit elegante loungesæt kan have brug for, er en smule rengøring, hvor du blot skal bruge lidt vand og mild sæbe.

Share